7 Μαρ 2018

Η εκδοχή της Ματσούκα για το τροχαίο: Με τράκαραν, διέφυγα από έναν μαινόμενο κύριο που με είχε εγκλωβίσει


Με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook απαντά η Δήμητρα Ματσούκα...
, για το τροχαίο ατύχημα στο οποίο έχει εμπλακεί το όνομά της τις τελευταίες ημέρες.



«Έχω υποστεί ανήθικες και άδικες επιθέσεις κι άλλες φορές στη ζωή μου, στις οποίες δεν έχω απαντήσει. Τώρα όμως αναγκάζομαι να το κάνω εφόσον κατηγορούμαι ψευδώς ότι τάχα προκάλεσα ατύχημα σε όχημα που επέβαινε ανήλικο παιδί, και ότι δήθεν το έσκασα τρέχοντας και οι "πολίτες" που έτυχε να βρίσκονται στο μέρος του συμβάντος εμπόδισαν τη διαφυγή μου», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η ηθοποιός, σημειώνοντας πως το αυτοκίνητό της το οποίο -κακώς όπως λέει- ήταν ανασφάλιστο, είναι η μόνη αλήθεια σε όσα διαδίδονται.

«Θύμα αυτής της ιστορίας είμαι εγώ και το όνομά μου», τονίζει εν συνεχεία η Δήμητρα Ματσούκα, προσθέτοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη για όλες αυτές τις συκοφαντίες. 

«Πιστεύοντας στην ελληνική δικαιοσύνη, είμαι αποφασισμένη να διεκδικήσω την αποκατάσταση αυτής της αδικίας στο πρόσωπό μου. Και θα το πράξω μέσω της νομίμου οδού διά της προσφυγής μου στη δικαιοσύνη σε βάρος του οποιουδήποτε με συκοφαντεί», επισημαίνει. 


Ολόκληρη η ανάρτηση:

Έχω υποστεί ανήθικες και άδικες επιθέσεις κι άλλες φορές στη ζωή μου, στις οποίες δεν έχω απαντήσει. Τώρα όμως αναγκάζομαι να το κάνω εφόσον κατηγορούμαι ψευδώς ότι τάχα προκάλεσα ατύχημα σε όχημα που επέβαινε ανήλικο παιδί, και ότι δήθεν το έσκασα τρέχοντας και οι "πολίτες" που έτυχε να βρίσκονται στο μέρος του συμβάντος εμπόδισαν τη διαφυγή μου.

Την Παρασκευή 2/3/18 και ώρα 20:00, μπαίνοντας στο αυτοκίνητό μου, το οποίο ήταν παρκαρισμένο επί της οδού Ηρακλέους στο Νέο Κόσμο , προτού προλάβω να κλείσω την πόρτα και μόλις είχα καθίσει στη θέση του οδηγού, προσέκρουσε στην ανοιχτή πόρτα αυτοκίνητο που έπαιρνε τη στροφή με αρκετά μεγάλη ταχύτητα.

Η οδηγός του οχήματος, μου ζήτησε συγγνώμη απολογούμενη ότι δε με είδε και την άφησα να φύγει, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσα να είχα τραυματιστεί πολύ σοβαρά και ότι αντικειμενικά δεν ευθυνόμουν εγώ για το συμβάν αυτό, γιατί ακριβώς είδα τη σύγχυση της, και κυρίως διότι βιαζόμουν να πάω στο θέατρο, όπου στις 21΄00 ξεκινούσε η παράσταση, στην οποία συμμετέχω.

Καθώς έφυγε από το σημείο του ατυχήματος και προπορεύτηκε με το όχημά της, την ακολούθησα, αναγκαστικά, επί της οδού Ηρακλέους, ώστε να βγω στην Καλλιρόης και να κατευθυνθώ προς την πλατεία Καραϊσκάκη, όπου είναι η εργασία μου.

Περίπου πενήντα μέτρα παρακάτω επί της Ηρακλέους, η κυρία αυτή έκανε στάση ώστε να κατέβει η συνοδηγός της, την οποία περίμενε ένας κύριος. Η συνοδηγός εξήγησε στον κύριο τι συνέβη και εκείνος κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου, άρχισε να φωνάζει ότι με γνωρίζει, ότι θα μου κάνει κακό, κι ότι θα φωνάξει την τροχαία. 

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μου να του εξηγήσω με ευγενικό τρόπο ότι πρέπει να πάω στη δουλειά μου, κι ότι η κυρία με χτύπησε, ο ίδιος , χωρίς να είναι εμπλεκόμενος στο συμβάν, το οποίο είχε λήξει ήδη μεταξύ εμού και της πράγματι εμπλεκομένης οδηγού, απαγόρευσε εν είδει ‘ καπρίτσιου΄ στην οδηγό να μετακινήσει το αμάξι της, το οποίο προπορευόταν, ώστε να μη μπορέσω να φύγω.

Του πρότεινα εκ νέου στην απέλπιδα προσπάθειά μου να είμαι συνεπής στην παράστασή μου, να κρατήσει τα στοιχεία μου, να βγάλει φωτογραφία την πινακίδα μου και να βρεθούμε μετά την παράστασή μου, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος και συνέχισε να φωνάζει απειλώντας με και λέγοντας μου χαρακτηριστικά" δε θα πας πουθενά, έχω πολλές άκρες στα μέσα, και θα σου κάνω κακό γιατί εσύ νομίζεις ότι επειδή είσαι διάσημη μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις." 

Θέλω σε αυτό το σημείο να αναφέρω ότι ουδέποτε και κατ’ ουδένα τρόπο έχω επιχειρήσει να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι είμαι γνωστή, όπως ισχυρίστηκε αργότερα περιφερόμενος ανωνύμως σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Αναγκάστηκα, λοιπόν, να εγκαταλείψω το αυτοκίνητό μου με τα κλειδιά στην μηχανή και τηλεφώνησα στην μητέρα μου, η οποία μένει δίπλα, ώστε να έρθει προκειμένου να το παραλάβει, κι έτρεξα να βρω ταξί καθότι ήδη είχα αργήσει πολύ στην εργασία μου.

Δεν έφυγα από κανένα τροχαίο. Διέφυγα από ένα άγνωστο μαινόμενο “κύριο” που με είχε εγκλωβίσει παρά τη θέληση μου σε έταιρο σημείο και σε ύστερο χρόνο.

Ό,τι λοιπόν συνέβη υποκινήθηκε από έναν τρίτο άνθρωπο μη εμπλεκόμενο στην υπόθεση. Το ίδιο βράδυ όταν τελείωσα την παράσταση , συνειδητοποίησα ότι το εν λόγω συμβάν είχε ήδη διοχετευθεί στον τύπο -με εντελώς παραποιημένη την αλήθεια - και είχε ήδη αναρτηθεί σε διάφορα site. Έτσι βρέθηκα ξαφνικά να συκοφαντούμαι χωρίς να ερωτηθώ ποτέ κι από κανέναν για το τί πραγματικά είχε συμβεί ώστε να υπερασπισθώ τον εαυτό μου.

Το ότι το αυτοκίνητό μου ήταν, κακώς, ανασφάλιστο, είναι η μόνη αλήθεια σε όλα αυτά που κακόβουλα δημοσιεύονται. Αυτό έγινε γιατί εγώ βρισκόμουν τους τελευταίους τρεις μήνες στη Θεσσαλονίκη με παραστάσεις, και το αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένο στην Αθήνα. 

Την εβδομάδα που επέστρεψα, έχοντας παραστάσεις, επίσημη πρεμιέρα και πλήθος συνεντεύξεων, δεν πρόλαβα να ανανεώσω την ασφάλεια, κάτι που θα έκανα άμεσα την εβδομάδα που διανύουμε και βέβαια έχω ήδη κάνει.

Μεγαλύτερη απόδειξη για την αλήθεια όσων λέω πέραν των αυτοπτών μαρτύρων στο επίμαχο συμβάν, είναι η έκθεση της τροχαίας η οποία όταν κατέφθασε, βρήκε το αυτοκίνητο μου ΠΙΣΩ από το όχημα της κυρίας που με χτύπησε, κι όχι μπροστά από αυτό. 

Ποιος προσπαθεί να διαφύγει από τόπο ατυχήματος ενώ βρίσκεται πίσω από το αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα; Και πώς κάποιος προσπαθεί να απεκδυθεί των ευθυνών του, αφήνοντας ένα αυτοκίνητο με νόμιμες πινακίδες, τα κλειδιά στη μηχανή και τη μητέρα του παρούσα;;;

Εξαιτίας της εμμονής, λοιπόν, αυτού του κυρίου, καλούμαι να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Θύμα αυτής της ιστορίας είμαι εγώ, η πόρτα μου και το όνομά μου. Πιστεύοντας όμως στην ελληνική δικαιοσύνη, είμαι αποφασισμένη να διεκδικήσω την αποκατάσταση αυτής της αδικίας στο πρόσωπό μου. Και θα το πράξω μέσω της νομίμου οδού διά της προσφυγής μου στη δικαιοσύνη σε βάρος του οποιουδήποτε με συκοφαντεί.

Προσπαθώντας ν´αποδειξω πως δεν είμαι ελέφαντας, έκανα την πρώτη μου ανάρτηση στο FB. Η δική μου απάντηση-καθ´όλα αληθήs και τεκμηριωμένη από αυτόπτεs μάρτυρεs των οποίων τα ονόματα βρίσκονται στη διάθεση των αρχών-στουs απανταχού θιασώτεs της συκοφαντίαs. 



Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο