10 Μαρ 2018

Κρατερός Κατσούλης: Έχασα πολύ μυϊκό ιστό, τα πόδια μου δεν μπορούν να με στηρίξουν


Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής εξήγησε τους λόγους που δεν μπορεί ακόμα να γυρίσει στο θέατρο. ...



Συνέντευξη στο ΤV Εθνος παραχώρησαν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου. Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων για την τηλεοπτική του συνύπαρξή αλλά και για την πολυσυζητημένη απουσία του Κρατερού από την εκπομπή εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

Ο Κρατερός Κατσούλης εξομολογήθηκε ότι το πρόβλημα υγείας ήταν πιο σοβαρό από ότι πίστευαν στην αρχή, αφού το πόδι του παρέλυσε και έχει χάσει αρκετό μυϊκό ιστό, γεγονός που θα κάνει δύσκολη και χρονοβόρα την πλήρη αποκατάστασή του. Όπως απάντησε επί λέξει:

Είχα ένα πρόβλημα υγείας το οποίο αποδείχτηκε λίγο σοβαρότερο από τις αρχικές γνωματεύσεις των γιατρών που έκαναν λόγο για οσφυαλγία. Ήταν νευρολογικής φύσης τελικά, οπότε αυτή η παράλυση και το μούδιασμα του αριστερού ποδιού ήθελαν μια άλλη θεραπεία. Μετά έπαθα λουμπάγκο, οπότε ήρθαν όλα κι έδεσαν και αυξήθηκε ο χρόνος της απουσίας μου. Ευτυχώς γύρισα στην εκπομπή, δυστυχώς δεν είμαι ακόμα δυνατός να γυρίσω στο θέατρο, γιατί έχω χάσει πολύ μυϊκό ιστό και τα πόδια μου δεν είναι ακόμα δυνατά για να με στηρίξουν και να μπορώ να παίξω στη σκηνή. Τώρα ακολουθώ ένα πλήρες πρόγραμμα αποκατάστασης και ενδυνάμωσης, το οποιο λογικά σε βάθος χρόνου θα με βοηθήσει να ειμαι όπως πριν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο