27 Φεβ 2018

Το δικό μας True Blood, η πρώτη ελληνική σειρά με βαμπίρ - Η πρώτη ελληνική web σειρά ψάχνει για βαμπίρ


Ο Δημήτρης Πιατάς ξέρει ότι οι βρικόλακες κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι ...
η μητέρα των βαμπίρ και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης 
ένας δημοσιογράφος που ξαφνικά βρίσκεται να καλύπτει τον πόλεμο Βρικολάκων και Κυνηγών.

Το NETWIX αναβιώνει τον βαμπιρικό μύθο, με το Athens Dark, μία εντυπωσιακή action/horror σειρά που θα βυθίζει την Αθήνα στο σκοτάδι

Υπάρχει ελληνική action/horror/βαμπίρ web σειρά; Ναι. Αν τρελαίνεσαι με το Blade, το True Blood και το Underworld τότε το Athens Dark θα γίνει το νέο σου κόλλημα.

Το NETWIX, παρουσιάζει το Athens Dark, την πρώτη action/horror σειρά στην ιστορία του ελληνικού web.

“Είναι μία πρωτοφανής παραγωγή όχι μόνο για το ελληνικό web, αλλά και την TV, αποτελείται από οκτώ 10λεπτα επεισόδια που βασίζονται σε ένα συναρπαστικό σενάριο που «γεννάει» έναν ολόκληρο κόσμο με αναφορές από κλασικές ταινίες του είδους, μέχρι την αρχαία ελληνική μυθολογία και μπλέκει με αριστοτεχνικό τρόπο τα οπτικά εφέ, με τις πιο εντυπωσιακές χορογραφίες μάχης.


Τα εξωτερικά γυρίσματα σε κεντρικά σημεία στην πόλη κάνουν τον θεατή να νιώθει πως αυτά που παρακολουθεί πράγματι συμβαίνουν στη σημερινή Αθήνα”

Ποια είναι η υπόθεση; Ο Ορφέας (Σπύρος Χατζηαγγελάκης) είναι ένας νεαρός δημοσιογράφος που βλέπει τη ζωή και την καριέρα του να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Όταν του αναθέτουν να καλύψει τη συναυλία ενός goth συγκροτήματος, δεν φαντάζεται πως μπροστά στα μάτια του θα γίνει μια φονική μάχη ανάμεσα σε βαμπίρ και Κυνηγούς Βρικολάκων, η οποία θα του αποκαλύψει τον αθέατο κόσμο που υπάρχει ανάμεσά μας εδώ και αιώνες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο