20 Φεβ 2018

Εξώδικο στη Νέγκα έστειλε ο ΣΚΑΪ: Η οργισμένη απάντησή της - Τι της έγραψε η σχεδόν ομοιοπαθούσα Ελεονώρα Μελέτη;


«Δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με ...
πρωτοφανή συνέπεια» 
έγραψε μεταξύ άλλων στο instagram η Αθηναΐς Νέγκα παρουσιάζοντας το εξώδικο που έλαβε από τον ΣΚΑΪ.

Η είδηση ότι η εκπομπή Rodeo κόβεται έπεσε σαν βόμβα πριν από μερικές εβδομάδες. Κι ενώ η εκπομπή βρήκε ήδη νέα τηλεοπτική στέγη στο Epsilon, φαίνεται πως παραμένουν αρκετά θέματα σε εκκρεμότητα μεταξύ των παρουσιαστών και του σταθμού του Φαλήρου.Η διευθύνουσα σύμβουλος του ΣΚΑΪ, Εύη Κουτσαυτάκη, έστειλε εξώδικο στην Αθηναΐδα Νέγκα εκ μέρους του καναλιού του Φαλήρου και η Νέγκα το δημοσίευσε στο Instagram συνοδεύοντάς το από ένα κείμενο γεμάτο έκπληξη και αγανάκτηση.


«Ή κάποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο, η κ. Κουτσαυτάκη του ΣΚΑΪ, έστειλε αυτό το καταπληκτικό εξώδικο σπίτι μου σύμφωνα με το οποίο πρέπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επίσης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου, έχουμε εξηγήσει εγώ και ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μέρες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. Θέλουν ΤΙ; Να αφήσω μωρό 25 ημερών για να κάνω κάτι που μπορεί να περιμένει; Δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. Τι στυλ είναι αυτό»;

Στο συγκεκριμένο ποστ δεν δίστασε να γράψει το σχόλιό της η σχεδόν ομοιοπαθούσα Ελεωνόρα Μελέτη:

«Να χαίρεσαι το μωράκι σου, γερό κ τυχερό. Μην αγχώνεσαι. Κάνε αυτό που πρέπει. Εσένα τουλάχιστον σε κάλεσαν να υπογράψεις τη λύση συνεργασίας. Εμένα την έληξαν μόνοι τους κ στη συνέχεια με δήλωσαν ψευδώς ως οικειοθελή αποχώρηση (κοινώς παραίτηση) στην επιθεώρηση εργασίας… έχουν όπως βλέπεις διαφορά «στυλ»…»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο