9 Φεβ 2018

Η Σάλμα Χάγιεκ επανέρχεται για τον Γουάινσταϊν: Δεν του «έκατσα» και απειλούσε να μου σπάσει τα γόνατα


«Θα σου σπάσω τα γόνατα», «θα σε σκοτώσω», ήταν μερικές μόνο από τις απειλές που άκουγε στα γυρίσματα της ...
Φρίντα, όπου τελικά υποχρεώθηκε, όπως λέει, να γυρίσει μια σκηνή λεsβιακού σeξ, μετά τις αφόρητες πιέσεις του μεγιστάνα
Με ένα άρθρο της στους New York Times, την εφημερίδα που αποκάλυψε το σκάνδαλο Γουάινσταϊν στο Χόλιγουντ, η διάσημη ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ είχε αποκαλύψει πως ήταν κι εκείνη θύμα των μεθόδων του. Τώρα, η «Φρίντα» επανήλθε και με προσωπική εξομολόγηση στην Όπρα Γουίνφρεϊ, παραδέχθηκε πως στα γυρίσματα της ταινίας που απογείωσε την καριέρα της ζούσε υπό καθεστώς τρόμου και φόβου, από τις απειλές του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν που της έλεγε πως «θα την σκοτώσει» και «θα της σπάσει τα γόνατα».

Η Μεξικανή ηθοποιός ισχυρίζεται ότι όλα προέκυψαν όταν εκείνη αρνήθηκε να υποκύψει στις πιέσεις του και να ικανοποιήσει τις σεxουαλικές του επιθυμίες, που εκδηλώθηκαν με πολύ πιεστικό προς εκείνη τρόπο, την περίοδο των γυρισμάτων της Φρίντα, το 2002. Όταν δεν του «έκατσε» την απείλησε με διακοπή της ταινίας, με αντικατάστασή της, ενώ τελικά την υποχρέωσε να γυρίσει μια σκηνή λεsβιακού σeξ με την συμπρωταγωνίστριά της....

Ζούσα σε καθεστώς συνεχούς φόβου και τρόμου εκείνη την περίοδο, λέει η Χάγιεκ στην Όπρα, σε μια εκπομπή που θα προβληθεί ολόκληρη στις 27 Φεβρουαρίου. «Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες, υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε, όμως είχα πάθε κατάθλιψη», λέει η 51χρονη σταρ. «Είχα γίνει παρανοϊκή, ζούσα μέσα στο φόβο. Προσπάθησα να ξεφύγω, αλλά δεν μπορούσα να ξεφύγω», προσθέτει. 

«Ο κύριος Γουάινσταϊν απολογείται για τον τρόπο που προσέγγισε την κατάσταση. Ελπίζει όλοι όσοι αναμειγνύονται σε αυτή να συμφωνούν τουλάχιστον ότι η ταινία ήταν φανταστική», ήταν η απάντηση εκπροσώπου του παραγωγού μέσω της DalyMail.com στην Σάλμα Χάγιεκ..

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο