1 Φεβ 2018

Συγκλονίζουν τα λόγια του Λυκουρέζου για τη Ζωή Λάσκαρη – Τα δάκρυα και η κατάθεση ψυχής


Συγκλονίζουν τα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Πέντε μήνες μετά τον αναπάντεχο χαμό της Ζωής Λάσκαρη...
, της Ζωής του, ο γνωστός ποινικολόγος έκανε μια κατάθεση ψυχής στην εκπομπή της Κατερίνας Λάσπα.
«Δυστυχώς, αυτή η κοινή ζωή διακόπηκε. Ευτυχώς "έφυγε" στον ύπνο της, που είναι μια ευλογία. Αλλά το κενό είναι μεγάλο και η συμφιλίωση με αυτή τη μόνιμη απουσία πάρα πολύ δύσκολη» δήλωσε με συγκίνηση στη συνέντευξη, αποσπάσματα της οποίας φιλοξενεί η εφημερίδα espresso

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δεν μένει πια στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, Επέστρεψε στο κέντρο της Αθήνας και εργάζεται ακόμα περισσότερες ώρες. «Εκείνο το σπίτι ήταν δημιούργημα της, τα πάντα ήταν -αν θέλεις- έργο της Ζωής. Συνεπώς, ένα άδειο σπίτι χωρίς τη Ζωή δεν ήταν δυνατόν να μπορέσει να με κρατήσει με τίποτα. Ζούσαμε στο Πόρτο Ράφτη, γιατί αυτή ήταν η επιλογή της. Εμένα πάντα το κέντρο μου άρεσε, πάντα το αγαπούσα και πάντα το αγαπώ.

Αλλά, εφόσον ήθελε να μένουμε στο Πόρτο Ράφτη, έμενα μαζί της. Από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή, ήθελα, να είμαι πάλι στο κέντρο, να είμαι κοντά στο γραφείο, στους γνωστούς και τους φίλους, για να έχω μια άμεση επικοινωνία» ανέφερε ο δικηγόρος.

«Εργάζομαι από το πρωί ως το βράδυ και, εκτός από τα ποινικά επειδή έχω ένα πολύ καλό επιτελείο, ασχολούμαι και με άλλες υποθέσεις, εμπορικές, οικονομικές, αστικές και προσπαθώ να διευρύνω τους επαγγελματικούς μου ορίζοντες. Δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ, κουβαλώντας την εμπειρία των πολλών ετών, αλλά και τη ζωντάνια ενός εφήβου που διατηρώ» σημείωσε ο Αλέξανδρος μπροστά στις κάμερες και στην Κατερίνα Λάσπα, στην οποία άνοιξε την καρδιά του.

Άλλωστε, η παρουσιάστρια, εκτός από φίλη της Ζωής Λάσκαρη, ήταν εκείνη που πήρε την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη της Ελληνίδας ντίβας του σινεμά και του κινηματογράφου για την εκπομπή της «RealTalk»,η οποία συνεχίζει και φέτος στο NovaLife

Ο 84χρονος νομικός, με λόγια τρυφερά, γεμάτα αγάπη, και χιλιάδες ευτυχισμένες αναμνήσεις να «τρέχουν» στο μυαλό του, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η Ζωή Λάσκαρη ήταν εκείνη που τον επέλεξε για σύζυγο

«Από τη στιγμή που την έπεισα να γίνει γυναίκα μου -διότι δική μου ήταν η προσπάθεια, και τελικά με επέλεξε-, από εκεί και πέρα ξεκινήσαμε τον κοινό δρόμο για 41 χρόνια. Φτάσαμε στο σημείο κάποια στιγμή να προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλον ποιος θα λατρεύει τον άλλον περισσότερο». Και κατέληξε μιλώντας για τις απιστίες του.

«Βεβαίως είχαμε και συγκρούσεις σε πολλά θέματα κατά καιρούς, αλλά τελικά βοηθούν. Την ενοχλούσαν οι διάφορες μικροπεριπέτειές μου, τις οποίες είχε καταγγείλει και δημόσια. Δεν το κράταγε...»τόνισε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο