26 Ιαν 2018

«Ολες του κόσμου οι μουσικές» του Πάνου Αμαραντίδη


Τα μουσικά & γευστικά ταξίδια στις γειτονιές του κόσμου !! μετά την επιτυχία που γνώρισαν συνεχίζονται στο ...
EL CONVENTO DEL ARTE




Τα μουσικά και γευστικά ταξίδια ανά τον κόσμο, στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «’Ολες του κόσμου οι μουσικές», με αγαπημένους ερμηνευτές, που εμπνεύστηκε ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης Πάνος Αμαραντίδης, ο οποίος υπογράφει την σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια των παραστάσεων, μετά την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν, συνεχίζονται στο El Convento del Arte.

Σε ενορχηστρώσεις του μαέστρου Κωνσταντίνου Παγιάτη, οι Παναγιώτης Πετράκης, Μέμος Μπεγνής, Σία Κοσκινά, ‘Αρτεμις Ματαφιά, αλλά και γνωστοί guests, θα ταξιδέψουν μουσικά στην Ισπανία, Ιταλία, Αμερική, Γαλλία και την Πορτογαλία, το κοινό που τους τιμά με την παρουσία του και γεμίζει κάθε φορά τον ατμοσφαιρικό χώρο του El Convento del arte,

Ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας βάζει την δική του πινελιά, δημιουργώντας κάθε φορά, ανάλογο μενού με τοπικές ανα χώρα γεύσεις.


Τρίτη 6 Φεβρουαρίου

«El fuego de la Pasión» με τον Παναγιώτη Πετράκη

Flamenco, Paso Doble, latin pop, jazz, salsa, merengue, tango, bolero και άλλα ισπανόφωνα αγαπημένα τραγούδια, με την φωνή του Παναγιώτη Πετράκη συνοδεία πλήκτρων, κρουστών και κιθάρας. Η τσιγγάνικη παράδοση της Ανδαλουσίας, οι δονήσεις των ισπανικών και λάτιν χορών και ο ερωτισμός της Ιβηρικής, θα αφυπνίσουν όλες τις αισθήσεις του κοινού, για να ζήσει μια πρωτόγνωρη, δυναμική, εκφραστική και αισθησιακή εμπειρία...... ένα ταξίδι στην Ισπανία.


Τρίτη 13 Φεβρουαρίου

«Lasciatemi cantare» με τον Μέμο Μπεγνή

“Bella Italia” !!! Και τι δεν είναι όμορφο σε αυτή την χώρα, η αισθητική, το στύλ, η αρχιτεκτονική, η ποίηση, ο καφές, οι γεύσεις, το κρασί, η μουσική? Στην Ιταλία λοιπόν θα ταξιδέψει το κοινό του EL CONVENTO DEL ARTE ο αγαπημένος ηθοποιός/ερμηνευτής Μέμος Μπεγνής, Αγαπημένες μελωδίες, κλασσικά αλλά και πιο σύγχρονα τραγούδια, θα μετατρέψουν την σκηνή του El Convento del Arte σε «Little Italy» στην χώρα που τα τραγούδια εκφράζουν όλα τα συναισθήματά των κατοίκων της. 


Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 

«American dream» με την Σία Κοσκινά

Η Σία Κοσκινά θα φυγαδεύσει το μυαλό του κοινού του El Convento del Arte, στις μακρινές Ηνωμένες Πολιτείες, στα φαντασμαγορικά show του Broadway στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, στις σκοτεινές γειτονιές του Μπρούκλιν, στα πολύχρωμα στενά δρομάκια της Νέας Ορλεάνης, σε ένα κόσμο ζωηρό, γεμάτο ηχοχρώματα και λάμψη, όπου το πάθος, ο έρωτας, ο θυμός, το γέλιο, η αγάπη θα ζωντανέψουν επι σκηνής, μέσα απο γνωστά και αγαπημένα ακούσματα απο Musical, Jazz, Country μέχρι Soul.


Τρίτη 27 Φεβρουαρίου

«Mare Nostrum” με την ΄Αρτεμις Ματαφιά

Η ‘Αρτεμις Ματαφιά μας ταξιδεύει στην Μεσόγειο... πέρασαν ζωές, τόσες κι άλλες τόσες, ώσπου ήρθαμε κι εμείς να μυρίσουμε το άρωμά σου. Να δούμε την Ανατολή και τη Δύση στον μοναδικό ορίζοντά σου. Να αγκαλιάσουμε τα σύννεφα που κατεβαίνουν χαμηλά για να σου δώσουν τα χρώματα των φιλιών τους. Να ονειρευτούμε στη γη σου… στα ακρογιάλια και στα νησιά σου. Να πιαστούμε στον κύκλο για να χορέψουμε τους χορούς σου. Να τραγουδήσουμε τις μελωδίες σου.

Μεσόγειος…!! Πίκρες, καημοί, προσφυγιά, χαρές, γλέντια, ξεφαντώματα, νοσταλγία… πολιτισμοί και ιστορία. Κλείνω τα μάτια, σε αγγίζω και σε τραγουδώ… mare nostrum… θάλασσά μας…

Ημερομηνίες παραστάσεων:

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 

Μουσική παράσταση: «El fuego de la Pasión» - Στάση Ισπανία

Ερμηνεία: Παναγιώτης Πετράκης


Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Μουσική παράσταση: «Lasciatemi cantare» - Στάση Ιταλία

Ερμηνεία: Μέμος Μπεγνής


Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Μουσική παράσταση: «American dream» - Στάση Αμερική

Ερμηνεία: Σία Κοσκινά


Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2018 

Μουσική παράσταση: «Mare Nostrum» - Στάση Μεσόγειος

Ερμηνεία: ‘Αρτεμις Ματαφιά

Σκηνοθεσία - Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

Μαέστρος/Ενορχηστρωτής: Κωνσταντίνος Παγιάτης


Πού: El Convento Del Arte

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Παράσταση: ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ 

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα 

Γενική Είσοδος: 12 euro

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό 

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: info@elconvento.gr – web address : http://www.elconvento.gr/ 

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο