24 Ιαν 2018

Θρίλερ με την Εστία Ζαφειράκη: Νεκρή για πολλές ημέρες - Τι λέει φίλος της για την υγεία της


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον πρόωρο θάνατο της Ελληνίδας εικαστικού ...
Εστίας Ζαφειράκη, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης.





Σύμφωνα με πληροφορίες του e-kriti (η 37χρονη γυναίκα είχε γεννηθεί στο Ρέθυμνο), η σορός της αποκαλύφθηκε περίπου 20 ημέρες μετά το θάνατό της, ενώ οι Αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και προσανατολίζονται στα παθολογικά αίτια, ως αιτία του πρόωρου θανάτου της.

Το ζήτημα της υγείας της Εστίας Ζαφειράκη φαίνεται ότι απασχολούσε και τους οικείους της στη Νέα Υόρκη. Μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα», φίλος της εικαστικού ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πριν από τρία ή τέσσερα χρόνια μου είχε πει ότι είχε μια αρρώστια, ότι είχε πάει στο γιατρό, αλλά ποτέ δεν μου είπε λεπτομέρειες. Οι Ελληνίδες είναι μερικές φορές δύσκολες να μιλήσουν για ιατρικά θέματα, αλλά επειδή η μητέρα μου είχε αρρωστήσει στο παρελθόν με καρκίνο υποψιάζομαι ότι ίσως να ήταν κάτι σοβαρό, δεν ξέρω, δεν μου είπε ποτέ, απλώς εικασίες κάνω. Απλώς μου είχε πει ότι ήταν κάτι σοβαρό, αλλά δεν ήθελε να με στενοχωρήσει, κι όταν μιλούσαμε μου έλεγε ότι το πολεμούσε»..

Ο ίδιος φίλος της άτυχης γυναίκας συμπλήρωσε ότι «πολύ συχνά μου έλεγε πόσο της έλλειπε ο πατέρας της που πέθανε, ήταν δύσκολη περίοδος για την Εστία. Τα τελευταία πέντε χρόνια σκεπτόταν γιατί να μείνει εδώ, ήθελε να φύγει διότι ολόκληρη η οικογένειά της ήταν στο Ρέθυμνο, στην Κρήτη, δεν είχε κανέναν εδώ».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο