6 Ιαν 2018

Τέλος η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα - Για ποιο λόγο μπήκαν οι τίτλοι τέλους;


Με πληροφορίες από το TLife:

Τίτλοι τέλους πέφτουν στο «Late Night» του Γιώργου Λιάγκα! Η αμφιλεγόμενη εκπομπή ...
του γνωστού παρουσιαστή, δεν θα συνεχίσει την τηλεοπτική της πορεία στην βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1…

Και για την ακρίβεια; Η εν ΄λόγω εκπομπή ,ήδη, αποτελεί παρελθόν για το κανάλι, μιας και δεν πρόκειται να ξανά βγει στον αέρα.

Φυσικά, οι κύκλοι του καναλιού του Αμαρουσίου, υποστηρίζουν πως αυτή η συγκεκριμένη τους απόφαση δεν έχει να κάνει με τα χλιαρά ποσοστά τηλεθέασης που σημείωνε κάθε εβδομάδα η εκπομπή, ούτε με τα παρατράγουδα που είχαν προκληθεί από τον τρόπο με τον οποίο ο Γιώργος Λιάγκας έκανε σάτιρα και συνεντεύξεις.

Μάλιστα πριν τις γιορτές είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1, μέσα από την οποία ο σταθμός έπαιρνε τις αποστάσεις του για όλα όσα ακούγονταν στις εκπομπές του, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον Γιώργο Λιάγκα και το «Late Night».

‘Ετσι, το 2018 βρίσκει τον Γιώργο Λιάγκα εκτός βραδινής ζώνης ΑΝΤ1, μιας και η επίσημη θέση του καναλιού, είναι πως αποφάσισαν να αλλάξουν τηλεοπτική φιλοσοφία σε ότι έχει να κάνει με την καθημερινή, prime-time ζώνη τους, αλλά και λίγο αργότερα.

Ο Ant1 αποφάσισε να στήσει τη late night ζώνη του βάση άλλης τηλεοπτικής αντίληψης, στην προσπάθειά του φυσικά, να γίνει όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται.

Μιας και ο τυφώνας «Survivor» επιστρέφει, όλα τα κανάλια βρίσκονται σε αναβρασμό, αφού θέλουν να καταφέρουν να διατηρήσουν την δυναμική τους στους πίνακες τηλεθέασης και γιατί όχι; Να ορθώσουν – αν τους παίρνει – και το τηλεπτικό τους ανάστημα!

Όσον αφορά τώρα στη φημολογία ότι ο Ant1 θέλει να βάλει το Γιώργο Λιάγκα στην καθημερινή, μεσημεριανή τους ζώνη με σχολιαστική εκπομπή, το ρεπορτάζ του TLife λέει, πως δεν έχει τεθεί κανένα τέτοιο θέμα.

«Δεν έχει τεθεί θέμα να αναλάβει ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίαση, καθημερινής, μεσημεριανής εκπομπής. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον, για την ώρα», αποκαλύπτουν στο TLIFE κύκλοι του καναλιού και σπεύδουν να προσθέσουν:

«Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στο τηλεοπτικό μας πλάνο το να αλλάξουν τα δεδομένα στην απογευματινή μας ζώνη. Αυτή την στιγμή προέχει για εμάς το να στήσουμε όλο το νέο μας prime-time και φυσικά το να ανανεώσουμε την late night ζώνη μας».

Με άλλα λόγια, για την ώρα είναι εντελώς φλου το σενάριο του που μπορεί να πάει μέσα στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας και γενικώς, αν θα πάει κάπου συγκεκριμένα, γιατί παίζει και το ενδεχόμενο να μην τον δούμε πουθενά.

Λέτε, το «Late Night» να ήταν το κύκνειο άσμα του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1; 

Το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν ο Ant1 θα τον καθίσει στο πάγκο, ή αν θα τον αξιοποιήσει σε κάποιο από τα fresh πρότζεκτ που έχουν στα σκαριά.

Τουτέστιν; Κοντός, τηλεοπτικός ψαλμός…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο