15 Ιαν 2018

Ρώτησαν την Σάρον Στόουν εάν έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά και «έσκασε» στα γέλια [βίντεο]


Τα σεξουαλικά σκάνδαλα δεν έχουν τέλος στο Χόλιγουντ, με τους δημοσιογράφους όταν βρίσκονται ...
ενώπιον ηθοποιών να τις ρωτούν εάν έχουν πέσει θύμα σεξουαλική παρενόχλησης. Μία από αυτές που ρωτήθηκε ήταν και η Σάρον Στόουν.





Η ηθοποιός, μιλώντας στον Λι Κόουεν για το νέο τηλεοπτικό δράμα του Στίβεν Σόντενμπεργκ Mosaic, ρωτήθηκε εάν έχει νιώσει ποτέ άβολα εξαιτίας ανάρμοστης συμπεριφοράς στον χώρο της δουλειάς της.

Η αντίδραση της ήταν διαφορετική απ’ όσες έχουμε δει... η Σάρον Στόουν ξεκαρδίστηκε στα γέλια.

«Δεν ξέρω πως ακριβώς να το ρωτήσω διακριτικά, αλλά βρέθηκες ποτέ σε μία τέτοια κατάσταση, αισθάνθηκες ποτέ άβολα;», ρώτησε ο παρουσιαστής του CBS Sunday's.




Η σταρ του Χόλιγουντ άρχισε να γελάει με τον δημοσιογράφο να τη ρωτά αν είναι νευρικό γέλιο ή γέλιο που λέει «με δουλεύεις; Φυσικά και έχω».

Τότε η Σάρον Στόουν εξηγεί: «Μπήκα σε αυτόν τον χώρο 40 χρόνια πριν. Μπορείς να φανταστείς τον χώρο αυτό πριν 40 χρόνια; Όντως αυτή που είμαι εξωτερικά και ερχόμενη από την Πενσυλβάνια χωρίς τίποτα και χωρίς καμία προστασία».

Η αντίδραση της Σάρον Στόουν θύμισε σε πολλούς την Ούμα Θέρμαν, η οποία όταν ρωτήθηκε για το σκάνδαλο Γουάινστιν ανέφερε πως θα μιλήσει όταν θα νιώθει «λιγότερο θυμωμένη».

Το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο Χόλιγουντ με δεκάδες ηθοποιούς και εργαζομένους στον χώρο του θεάματος να βρίσκουν τη δύναμη να μιλήσουν για τις δικές τους εμπειρίες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο