30 Ιαν 2018

Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας του Κρατερού Κατσούλη - ακύρωσε και το θέατρο


Αυτός είναι ο λόγος που ο Κρατερός Κατσούλης μεταφέρθηκε αιφνιδίως στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου, αμέσως μετά την παράσταση. ...



Αμησυχία προκάλεσε η απουσία του Κρατερού Κατσούλη από την εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου τη Δευτέρα, και όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου για το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να μπει στο νοσοκομείο αιφνιδίως, μετά την παράσταση του Σαββάτου.

Την Τρίτη, λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής, ο Κρατερός Κατσούλης βγήκε τηλεφωνικά Στη φωλιά των Κου Κου και εξομολογήθηκε στους τηλεθεατές για το πρόβλημα υγείας του:

«Αυτό που συνέβη ήταν ένα απλό πράγμα σαν συμβάν. Έπαθα μια οξεία οσφυαλγία που παρέλυσε προσωρινά το αριστερό μου πόδι και μούδιασε. Το βράδυ του Σαββάτου, μετά την παράσταση πήγα στο νοσοκομείο, έκανα μια μαγνητική, διαπιστώθηκε το πρόβλημα, έκανα μια ένεση κορτιζόνης και μετά οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει οπωσδήποτε μέχρι να περάσει αυτό το σύμπτωμα να περιορίσω τελείως τις κινησιολογικές μου δραστηριότητες.

Αυτό με αναγκάζει να απέχω από το θέατρο, όπου θα γίνει μια προσωρινή αντικατάσταση, και δυστυχώς και από την εκπομπή μας. Δεν χρίζει άμεσης επέμβασης, αλλά πρέπει να περάσει αυτό το σύμπτωμα γιατί, καταρχήν, δεν μπορώ να το χειριστώ. Κάνω εντατικές φυσιοθεραπείες και θα επιστρέψουμε δριμύτεροι».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο