28 Ιαν 2018

Παρατείνεται η θητεία της προσωρινής επιτρόπου της ΑΕΠΙ


"Με την τρίμηνη ανανέωση της θητείας της,. δίνεται επαρκής χρόνος για την πλήρη αποτύπωση της οικονομικής κατάστασης ...
της ΑΕΠΙ Α.Ε.
ώστε να καταστεί δυνατή η αξιολόγησή της" και η εξυγίανσή της, αναφέρει το Υπουργείο Πολιτισμού

Παρατείνεται η διάρκεια της ανανέωσης της θητείας του Προσωρινού Επιτρόπου στους Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης ή στις Ανεξάρτητες Οντότητες Διαχείρισης, σε έξι μήνες, με τροπολογία που ψηφίστηκε χθες, Πέμπτη στη Βουλή, όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

"Στη συνέχεια η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λυδία Κονιόρδου υπέγραψε την Υπουργική Απόφαση με την οποία παρατείνεται για άλλους τρεις μήνες από την ημερομηνία λήξης της προηγούμενης τρίμηνης παράτασης, η θητεία της Προσωρινής Επιτρόπου της ΑΕΠΙ Α.Ε. κ. Μαρίας Βλάχου. Με την τρίμηνη ανανέωση της θητείας της προσωρινής επιτρόπου της ΑΕΠΙ Α.Ε. δίνεται επαρκής χρόνος για την πλήρη αποτύπωση της οικονομικής κατάστασης της ΑΕΠΙ Α.Ε. ώστε να καταστεί δυνατή η αξιολόγησή της και να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για την εξυγίανση του χώρου του πνευματικού δικαιώματος στη χώρα μας προς όφελος των Δημιουργών και των χρηστών μουσικής", καταλήγει η ανακοίνωση.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο