15 Ιαν 2018

Συνέδριο "Εκπαίδευση και Πολιτισμός


Στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί 20, 21 και 22 Απριλίου το 2ο Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα: «Εκπαίδευση και Πολιτισμός. Σχέσεις και ...
Προοπτικές».





Η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου ανταποκρινόμενη στα αιτήματα συνέδρων, αποφάσισε να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής εργασιών μέχρι τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου.

Την οργανωτική ευθύνη του συνεδρίου έχει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης, που συνεργάζεται με την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, στο 20ο και 56ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές του συνεδρίου είναι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας, ο Θεοχάρης Αθανασιάδης, ιστορικός, καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η Αγνή Βλαβιανού – Αρβανίτη, πρόεδρος και Ιδρύτρια της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής, ο Δημήτρης Γραμμένος, ερευνητής του Ινστιτούτο Πληροφορικής του ΙΤΕ, ο Μύρων Μιχαηλίδης, αρχιμουσικός, ο Ζαμπέλ Μουρατιάν, εκπαιδευτικός, σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου και ο Γιώργος Νικολάου, αναπληρωτής καθηγητής Διαπολιτισμικής Παιδαγωγικής στο ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Πατρών.
[Φωτογραφία Αρχείου]

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο