παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

10 Δεκ 2017

«Ούρλιαζα, έπαθα σοκ» η Μ.Ε. Λυκουρέζου περιγράφει τις πρώτες στιγμές από την είδηση του θανάτου της Ζ. Λάσκαρη


Τα πρώτα λεπτά της αντίδρασης της, όταν άκουσε ότι η μητέρα της πέθανε, περιέγραψε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. ...
«Ούρλιαζα! Έπαθα σοκ. Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο, δεν καταλάβαινα, πήγαινα αντίθετα με έβριζαν όλοι. Δεν ξέρω πώς έφτασα, πώς δεν τράκαρα»
Τον τρόπο με τον οποίο έμαθε το θάνατο της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη, αποκάλυψε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου.

Όπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή έμαθε την άσχημη είδηση από ένα τηλεφώνημα του πατέρα της ενώ είχε πάει για μπάνιο στο Πόρτο Ράφτη.

«Ήμουν δίπλα στο Πόρτο Ράφτη, είχα πάει για μπάνιο, έφευγα δηλαδή εκείνη την ώρα, ήμουν Πόρτο Ράφτη ακόμα και με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει "Η μαμά σου δεν ξύπνησε"» περιέγραψε τη σκηνή η κόρη της Ζωής Λάσκαρη. 

Όσο για την αντίδρασή της τα πρώτα δευτερόλεπτα; «Ούρλιαζα! Έπαθα σοκ. Ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο, δεν καταλάβαινα, πήγαινα αντίθετα με έβριζαν όλοι. Δεν ξέρω πώς έφτασα, πώς δεν τράκαρα. Είχα θολώσει. Ήμουν 5 λεπτά απόσταση. Πήγα στο σπίτι και το είδα κι εγώ».

Όπως είπε η ίδια δεν έχει πενθήσει αλλά κλαίει συχνά. «Στο Πόρτο Ράφτη δεν πάει πια κανείς. Εγώ δεν μπορώ να ξαναπάω. Εκεί έμεναν οι γονείς μου με την αδελφή μου και την ανιψιά μου. Εγώ δεν μπορώ να ξαναπάω στο Πόρτο Ράφτη. Ο μπαμπάς μου έχει φύγει από το σπίτι και μένει τώρα στο πατρικό του στο Κολωνάκι και η αδελφή μου θα αποχωρήσει κι εκείνη σε λίγο καιρό. Ειδικά ο πατέρας μου που έμενε εκεί, που ήταν η γυναίκα του, σε όλα είναι η μαμά», ανέφερε ακόμη η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Εξομολογήθηκε, τέλος, ότι δεν της αρέσει η λέξη «συλλυπητήρια». «Θα ήθελα να μη μου λέτε τίποτα, ή να μου λένε κάτι διαφορετικό. Το "συλλυπητήρια" με "μαυρίζει". Δεν μου αρέσουν πολύ τα τυπικά. Είμαι καλά. Ακόμα δεν το έχω πολυσυνειδητοποιήσει, αλλά είμαι καλά» κατέληξε στην εξομολόγησή της.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο