7 Δεκ 2017

Ο Χιου Τζάκμαν εξηγεί το «άκυρο» που έριξε στον Τζέιμς Μποντ


Άλλοι στη θέση του θα παρακαλούσαν για αυτόν τον ρόλο... Ο Χιου Τζάκμαν όντως απέρριψε την πρόταση που του έγινε ...
να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ, γιατί δεν ήθελε να στιγματιστεί από αυτόν. 





Όπως ανέφερε ο Αυστραλός ηθοποιός στο Variety, οι παραγωγοί των ταινιών Τζέιμς Μποντ τον προσέγγισαν για τον ρόλο του πράκτορα 007 πριν από τον Ντάνιελ Κρεγκ, αλλά αρνήθηκε. 

«Ήταν η περίοδος που γύριζα το X-Men 2 και δέχθηκα τηλεφώνημα από τον ατζέντη μου, ο οποίος με ρώτησε αν ενδιαφέρομαι για τον ρόλο του Μποντ», δήλωσε ο 49άχρονος ηθοποιός και συμπλήρωσε: «Απλά αισθάνθηκα ότι τα σενάρια είχαν γίνει τόσο απίστευτα και τρελά και ένιωσα ότι έπρεπε να γίνουν πιο ρεαλιστικά και αληθινά. Και η απάντηση ήταν: "Ω, δεν μιλάς. Απλά πρέπει να υπογράψεις". [...] Προσπαθούσα πάντα να κάνω διαφορετικά πράγματα. Αλλά υπήρχε μία περίοδος μεταξύ του "X-Men 3" και της πρώτης ταινίας του Wolverine, που έβλεπα τους ρόλους να γίνονται μικρότεροι. Οι άνθρωποι ήθελαν να παίξω αυτό το είδος του ήρωα αποκλειστικά. Ένιωσα λίγο κλειστοφοβικά. Ανησυχούσα ότι θα κολλήσω ανάμεσα σε δύο τεράστια franchises με τη σειρές Bond και X-Men. Επίσης, ανησυχούσα ότι μεταξύ του Μποντ και του "X-Men" δεν θα έχω ποτέ χρόνο να κάνω διαφορετικά πράγματα».

Εκτός από τον χαρακτηριστικό ρόλο του Wolverine, ο Τζάκμαν έχει παίξει σε ταινίες όπως τα «Les Miserables» και «Prisoners» και επέστρεψε στο θέατρο με το μιούζικαλ «The Boy From Oz».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο