παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

14 Δεκ 2017

Σάκης Αρναούτογλου: Χριστούγεννα με χιόνια - Αλλάζει το σκηνικό του καιρού


«Ολοένα και πιο κοντά στο να ''χριστουγεννιάσει'' καιρικά μετά τις 19 – 20 Δεκεμβρίου σε αρκετές περιοχές της χώρας». Με αυτά ...
τα λόγια ο έμπειρος μετεωρολόγος της ΕΡΤ προειδοποιεί για τσουχτερό κρύο και χιόνια στην Ελλάδα την περίοδο των γιορτών.

Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, τις επόμενες ημέρες θα κατέβει στη χώρα μας ένα κομμάτι κρύου που επηρεάζει ήδη την Ευρώπη. Ωστόσο, ακόμα πιο ψυχρές αέριες μάζες θα κατασκηνώσουν στα κεντροανατολικά τμήματα της Ευρώπης. Το τσουχτερό κρύο και τα χιόνια, όπως όλα δείχνουν, θα επηρεάσει και τη χώρας μας από τις 19 και 20 Δεκεμβρίου.

«Έχουμε να κάνουμε με ακόμα πιο ψυχρές αέρες μάζες, οι οποίες δείχνουν ότι θα αρχίσουν να σχηματίζονται και να κατασκηνώνουν στα κεντροανατολικά τμήματα της Ευρώπης. Υπάρχουν ενδείξεις ότι μετά τις 19 και 20 του μηνός αυτές οι ψυχρότερες μάζες θα αρχίσουν να κατεβαίνουν και προς την περιοχή μας. Και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το επιβεβαιώνουν αυτό» ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως θα υπάρξει εναρμόνιση του καιρού με τις γιορτινές ημέρες, κυρίως πριν τις γιορτές. «Θα έχουμε αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και θα δούμε εάν και σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν χιονοπτώσεις» τόνισε.

«Θα τα δούμε μέρα με την ημέρα με τα πιο φρέσκα προγνωστικά στοιχεία» πρόσθεσε ο Σ. Αρναούτογλου.

Για τον καιρό της εβδομάδας που διανύουμε ανέφερε πως θα είναι γενικά καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, και μόνο το Σάββατο αναμένεται ο καιρός να παρουσιάσει επιδείνωση. Μάλιστα, όπως είπε δεν αποκλείεται στα δυτικά της χώρας να εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο