30 Νοε 2017

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 30/11/2017


Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα είναι πολύ θετική για εσένα, καθώς σου χαρίζει ανεβασμένη διάθεση η ...
Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου. 




Νιώθεις περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ, αν και εδώ που τα λέμε, δεν σου λείπει και ποτέ! Διαχειρίσου σήμερα ο,τιδήποτε απαιτεί πολλή ενέργεια και υπομονή. Έχεις αστείρευτη ζωτικότητα και κουράγιο με αποτέλεσμα να ολοκληρώνεις επιτυχώς ό,τι αναλαμβάνεις. Φρόντισε να αξιοποιήσεις κάθε λεπτό της ημέρας.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αναμένεται να υπάρξει πολλή συζήτηση, αλλά με την μορφή της διασκέδασης και της προσέγγισης. Θα έχεις μια τάση να μιλάς και να εκφράζεσαι για σημαντικά και ασήμαντα. Έτσι, ο σύντροφός σου γίνεται και φίλος που μπορείς να του πεις ό,τι σε απασχολεί. Αν είσαι μόνος, η εκφραστικότητα αυτή σε κάνει προσεγγίσιμο για μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου θα υπάρξουν εκκρεμότητες που θα διευθετηθούν χωρίς πολλές καθυστερήσεις και εσύ θα έχεις το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να κινηθείς ακούραστα και ταχύτατα. Τα οικονομικά σου μπορούν να ευνοηθούν από την καλή διάθεση, βάζοντας τώρα νέους στόχους.


Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ερμή η ψυχοσύνθεσή σου επηρεάζεται και μάλιστα με ευνοϊκές επιρροές. Φαίνεται πως μέσα από τα παθήματα έρχεται η γνώση και η συνειδητοποίηση. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να τις χρησιμοποιήσεις σωστά, είτε για να πάρεις αποφάσεις, είτε για να χειριστείς σωστά κάποιες καταστάσεις. Η ημέρα συμπεριλαμβάνει και μια πιο ανάλαφρη διάθεση για κουβεντούλα και παρέα. Πάρε την κολλητή σου ή τους αγαπημένους σου φίλους και βγες μια βόλτα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα κυλήσουν καλά. Δεν φαίνεται να υπάρχει τάση για μουρμούρα και γκρίνια. Υπάρχει δυναμισμός και αυτογνωσία. Οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να χαλαρώσεις στον καναπέ σου με τον σύντροφό σου ή να βγείτε για ένα ποτάκι για να διώξετε την ένταση της ημέρας.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις σημαντικά πράγματα σήμερα. Οι εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε έχουν κουράσει σήμερα βρίσκουν τον τρόπο να διευθετηθούν. Ασχολήσου με ενδιαφέρον και όλα θα κυλήσουν ευνοϊκά. Στα οικονομικά, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και οργανώσου.


Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή νιώθεις ανοιχτός σε συζητήσεις και επαφές. Έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τις σκέψεις σου για ό,τι σε απασχολεί, ανεξάρτητα από τον τομέα. Συναντήσου με άτομα που σε κάνουν να νιώθεις καλά και μοιράσου τα συναισθήματα και τις αγωνίες σου. Στο τέλος, θα βρεθείτε να χαλαρώνετε μιλώντας «περί ανέμων και υδάτων». Κάπως έτσι θα κλείσει μια με αρκετές απαιτήσεις και τρέξιμο.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου έχεις πολύ θετικές επιρροές για να περάσεις εξαιρετικά με τον σύντροφό σου. Αν διατηρήσεις μια κόσμια συμπεριφορά και αφήσεις την ενεργητικότητά σου να εκφραστεί στις προσωπικές στιγμές, όχι μόνο θα νιώσεις πιο ανάλαφρος και απαλλαγμένος από την ένταση, αλλά θα έρθεις κοντά και με τον άνθρωπο που αγαπάς.

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου είναι μέρα που μπορείς να διεκδικήσεις και να αγωνιστείς για τα δικαιώματά σου, για τα συμφέροντά σου και την καριέρα σου γενικότερα. Οι υποθέσεις που χρειάζονται θάρρος και κουράγιο πρέπει να διευθετηθούν σήμερα. Στα οικονομικά, μπορείς να προσανατολιστείς σε ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να ανακάμψεις. Έχεις και τη θέληση και την πυγμή να το κάνεις.


Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, με τη Σελήνη στον Κριό και σε τρίγωνο με τον Κρόνο, η ημέρα γίνεται ιδανική για να βγάλεις προς τα έξω την δυναμική και παθιασμένη σου πλευρά. Θα κινηθείς με απόλυτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά ότι μπορείς να καταφέρεις ό,τι θελήσεις. Παράλληλα, στις ενέργειές σου υπάρχει σοφία και γνώση. Η φιλοδοξία σου είναι επικεντρωμένη σε συγκεκριμένα πράγματα και ξέρεις ότι θα χρειαστεί να υπακούσεις σε μια τακτική για να φτάσεις εκεί. Οπότε κινήσου αντίστοιχα στα ζητήματα που απαιτούν μια τέτοια στάση.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου θα νιώσεις έντονη σεξουαλικότητα και θα θελήσεις να απομονωθείς με το ταίρι σου για να εκφραστείς πλέον χωρίς λόγια. Αν είσαι μόνος, μπορείς να ανατρέψεις τα δεδομένα και να γίνεις άψογος «κυνηγός». Έχεις πυγμή και αυτοπεποίθηση για να κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου καλό είναι να βάλεις στο σημερινό πρόγραμμα τις απαιτητικές εργασίες. Εκείνες που θέλουν γερό στομάχι και δραστήριο νου. Μπορείς να κάνεις καλές συμφωνίες και να προωθήσεις προς όφελός σου τις συνεργασίες. Στα οικονομικά, είναι καλή περίοδος για να συμμαζέψεις τα χρέη.


Λέων

Φίλε Λέων, η δυναμική σου πλευρά ενισχύεται κι άλλο. Η φιλοδοξία που έχεις για να τα καταφέρεις σε κάνει να ξεπερνάς τα εμπόδια και να κινείσαι γρήγορα και αποτελεσματικά. Φαίνεται πως ο μόνος σου ανταγωνιστής θα είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Σπάσε τα όριά σου προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου, όποιοι και αν είναι αυτοί. Το παρελθόν είναι οδηγός που θα σε οδηγήσει στην ψηλότερη θέση. Θα φροντίσει για αυτό η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να μοιραστείς χρόνο και σκέψεις με τον άνθρωπό σου και μάλιστα με ωραίες εξελίξεις. Από τη μια υπάρχει η δυνατότητα να εκφράσεις το πάθος σου και την ορμητικότητά σου με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις. Από την άλλη, μπορείς να αρκεστείς σε ανάλαφρες συζητήσεις που θα σε αποσπάσουν από την ένταση της ημέρας.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά είναι μια μέρα που θα έχει τρέξιμο, ευθύνες και πολλά προβλήματα για να ασχοληθείς. Μην σε τρομάζουν όλα αυτά γιατί έχεις την απόλυτη δύναμη και ενεργητικότητα για να αντιμετωπίσεις αυτά και άλλα τόσα. Ηγείσαι των καταστάσεων και τίποτα δεν σε ρίχνει. Στα οικονομικά, πάρε τα πράγματα στα χέρια σου. Σήμερα μπορείς να οργανώσεις και να επανορθώσεις για πολλά.


Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα είναι μια μέρα που φαίνεται πως θα είσαι λαλίστατος. Έχεις μια τάση να μιλάς, να συζητάς, να εκφράζεσαι, να επικοινωνείς γενικότερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα όσα θέλεις να μοιραστείς θα είναι και βαρυσήμαντες δηλώσεις. Απλά θέλεις να συναναστραφείς με τους γύρω σου και να νιώσεις πιο άνετα, πιο οικεία. Είναι αυτός ο Ερμής με τον οποίο πραγματοποιεί τρίγωνο η Σελήνη και κάνει τη γλώσσα σου να «λύνεται».

Αισθηματικές

Όμορφη και χαλαρή αναμένεται η ημέρα στα αισθηματικά. Δεν υπάρχει κόμπλεξ, δεν έχεις διάθεση για γκρίνιες και εντάσεις. Θέλεις απλά να βρεθείς με το ταίρι σου, να μοιραστείς τις σκέψεις σου, να νιώσεις την παρουσία του. Απόλαυσε τη βραδιά και φρόντισε να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν είσαι μόνος. Μια χαλαρή συζήτηση αποτελεί ένα ιδανικό πρώτο βήμα…

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου ό,τι και να προκύψει δεν θα καταφέρει να σε πτοήσει. Η Σελήνη στον Κριό σου δίνει ακόμη ένα πλεονέκτημα για να πετύχεις. Δυναμισμός, πειθαρχία και αυτοπεποίθηση. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για να είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Στα οικονομικά, βάλε μια τάξη και πάρε δραστικά μέτρα για να επιτύχεις τη βελτίωση που θέλεις.


Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, μια δυναμική ημέρα σε περιμένει με αρκετές απαιτήσεις που θα δημιουργούνται κυρίως από εσένα τον ίδιο. Θέλεις να ξεπεράσεις επιτέλους τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο σου και να κάνεις τα πράγματα πιο ομαλά. Έχεις και τη θέληση και τη δύναμη να τα καταφέρεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, η εμπειρία έρχεται να σε καθοδηγήσει στα σχέδιά σου, έτσι ώστε να αποφύγεις τα λάθη του παρελθόντος και να καταφέρεις να εξελιχθείς.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις στιγμές δημιουργίας και πάθους με τον σύντροφό σου. Κουβαλάς μέσα σου όλη αυτή τη θετική ενέργεια που σε κάνει να συμπεριφέρεσαι αυθόρμητα και με ορμή. Κάνε μια έκπληξη στο ταίρι σου, παράσυρέ τον στον δικό σου κόσμο και απολαύστε μαζί μια πρωτότυπη βραδιά!

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου θα είσαι αρκετά δυναμικός και αισιόδοξος με αποτέλεσμα να τα καταφέρνεις πολύ καλά σε ό,τι διαχειρίζεσαι. Είσαι ειλικρινής και αυθόρμητος, γεγονός που μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις πόντους στις συζητήσεις σου. Στα οικονομικά, πάρε σήμερα δραστικές αποφάσεις και ακολούθησέ τις.


Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, με τη Σελήνη στον Κριό γίνεσαι αυθόρμητος, επιβλητικός και πολύ αποφασιστικός. Δεν υπάρχει μέσα σου η αμφιβολία που πολλές φορές σε κάνει να αμφιταλαντεύεσαι. Γίνεσαι ριψοκίνδυνος και ορμητικός, για αυτό πρόσεξε να τα εκμεταλλευτείς σωστά και να μην αφήσεις τις τάσεις αυτές να σε παρασύρουν σε λάθη και καταστάσεις που θα μετανιώσεις. Ευτυχώς, η Σελήνη σε θετική όψη με τον Κρόνο σου υπενθυμίζει τα μαθήματα που έχεις πάρει από το παρελθόν και σε βοηθάει να δείξεις υπομονή όπου χρειάζεται.

Αισθηματικές

Στην αισθηματική σου ζωή φαίνεται πως υπάρχει μια έντονη τάση να «περάσεις καλά» με τον σύντροφό σου. Η σεξουαλικότητά σου ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τη Σελήνη στον Κριό και σε ωθεί να ζήσεις στιγμές πάθους, αλλά και λύτρωσης ταυτόχρονα. Αν είσαι μόνος, η τάση αυτή θα σε κάνει ακόμη πιο διεκδικητικό, αλλά πρόσεξε γιατί χάνεις εύκολα το ενδιαφέρον σου. Φρόντισε να αξίζει το πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου φαίνεται πως οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια ξεπερνιούνται. Έτσι, το άγχος περιορίζεται και νιώθεις ακόμη πιο δυνατός για να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου. Είναι μια μέρα που μπορείς να διευθετήσεις πολλές υποχρεώσεις. Προσπάθησέ το. Στα οικονομικά, προσπάθησε να βρεις τρόπους να ξεχρεώσεις. Κάτι θα σκεφτείς!


Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, είσαι εκ φύσεως ένα ζώδιο που το χαρακτηρίζει η αισιοδοξία και η ανάγκη να εξελίσσεται. Με την Σελήνη στον Κριό, ενισχύεις και την αποφασιστικότητά σου, τον δυναμισμό σου. Το αποτέλεσμα; Πάλεψε και θα καταφέρεις να νικήσεις και στην μεγαλύτερη πρόκληση. Έχεις δύναμη, πάθος, σαφείς στόχους και κέφι να κατακτήσεις τις κορυφές. Οπότε, είτε πρόκειται για σπουδές, είτε για δουλειά, είτε για προσωπική καταξίωση, η ημέρα αυτή σου δίνει όλη της την εύνοια για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου μπορείς με όλη αυτή την ενέργεια που σε διακατέχει να φροντίσεις για τα προβλήματα της σχέσης σου. Στήριξε τον σύντροφό σου και βοήθησέ τον να λύσει τα προβλήματα που τον τριβελίζουν. Έτσι, θα υπάρξει καλύτερη διάθεση και όρεξη που θα αφιερωθεί στη σχέση. Αν είσαι μόνος, μην κάθεσαι σπίτι. Ίσως ένα πρόσωπο να μπει ξαφνικά στη ζωή σου.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου μπορείς να κάνεις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν με τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές σου. Με έναν καλό προγραμματισμό θα διευθετηθούν όλες οι αρμοδιότητές σου και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια τάξη χάρη στις αποφασιστικές ενέργειές σου.


Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η Σελήνη πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Κρόνο και η όψη αυτή είναι πολύ βοηθητική για εσένα. Απαλλάσσεσαι από κόμπλεξ και ανασφάλειες, καθώς η εμπειρία έρχεται για να σου δώσει πολύτιμες συμβουλές. Η φιλοδοξία βγαίνει στην επιφάνεια και σε καθοδηγεί στις ενέργειές σου. Έχεις αρκετό πάθος και δυναμισμό για να καταφέρεις ο,τιδήποτε θελήσεις. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή η ημέρα σχεδόν επιβάλει να βρεθείς με φίλους για να μιλήσεις ανάλαφρα μαζί τους και να χαλαρώσεις μετά από μια απαιτητική ημέρα.

Αισθηματικές

Τα αισθηματικά μπορούν να κυλήσουν με πολύ ενδιαφέρον. Υπάρχει ενέργεια μέσα σου που πρέπει με κάποιον τρόπο να εκφραστεί. Σε συνδυασμό με το πάθος και την σεξουαλική ορμή η βραδιά σε ωθεί να απολαύσεις την αγκαλιά του συντρόφου σου και να ξαναζωντανέψεις τη φλόγα της σχέσης.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου θα πάνε πολύ καλά τα πράγματα. Έχεις δύναμη, πυγμή και αυτογνωσία. Με τα παθήματα να έχουν γίνει μαθήματα ξέρεις πλέον τί θέλεις και που μπορείς να φτάσεις, για αυτό όλες σου οι ενέργειες τείνουν σε αυτή την κατεύθυνση. Στα οικονομικά, βάλε τάξη τώρα! Έχεις και τη θέληση και τη δυναμική να το κάνεις.


Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα μπορείς να κάνεις πιο εύκολα αλλαγές και ανακατατάξεις σε ό,τι σε απασχολεί. Είσαι έτοιμος να πάρεις τα ρίσκα σου και μάλιστα με τρόπους πολύ έξυπνους και εφευρετικούς. Η Σελήνη στον Κριό σου δίνει την ορμητικότητα που χρειάζεσαι για να μην κοντοσταθείς σε οποιοδήποτε εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σου. Ξέρεις πώς να τα ξεπερνάς. Άλλωστε η εμπειρία σου δείχνει τον δρόμο και σε βοηθάει να αποφύγεις τις κακοτοπιές.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μια βραδιά πάθους με τον σύντροφό σου. Η τάση αυτή υπάρχει μέσα σου ακόμη και στην περίπτωση που είσαι μόνος. Οπότε, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθείς σε μια νέα γνωριμία που μόνο εσύ ξέρεις που θα θελήσεις να την φτάσεις απόψε…

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά κινήσου ανεξάρτητα και δυναμικά. Έχεις αυτοπεποίθηση και γνώση των αδυναμιών σου. Οπότε μπορείς να λειτουργήσεις με την μέγιστη ισχύ σου και με τους καλύτερους συνδυασμούς ικανοτήτων. Όλα μπορούν να γίνου σήμερα με υπομονή. Στα οικονομικά, μπορείς να βρεις τον τέλειο τρόπο για να ορθοποδήσεις. Αρκεί να είσαι διατεθειμένος να κάνεις και κάποιες θυσίες.


Ιχθείς

Φίλε Ιχθύ, με το ασυνείδητο και την διαίσθηση να σε καθοδηγεί σε συνδυασμό με την ζωτικότητα που σου χαρίζει η Σελήνη στον Κριό, μπορείς να κάνεις θαύματα την ημέρα αυτή. Γίνεσαι έντονα δραστήριος, ειλικρινής και αυθόρμητος. Ξυπνάει μέσα σου μια ενέργεια που σε ξεσηκώνει και σε κάνει να νιώθεις ότι όλα τα καταφέρνεις. Αξιοποίησε, λοιπόν, και τούτη την ημέρα για να ασχοληθείς με απαιτητικά εγχειρήματα.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου αν δεν ενδώσεις στις αδυναμίες και τα πάθη του σώματος που σήμερα κορυφώνονται, μπορείς εναλλακτικά να επικοινωνήσεις με τον σύντροφό σου κάνοντας μια ευχάριστη συζήτηση γύρω από ανάλαφρα ζητήματα που θα σας βοηθήσει να εκτονώσετε την ένταση της ημέρας. Έχεις ανάγκη να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τις πηγές συναισθηματικής φόρτισης.

Επαγγελματικές

Στην εργασία σου είναι μια μέρα που μπορείς να επιτύχεις πολλά. Από την σωστή ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων σου μέχρι την επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας. Σημαντική προϋπόθεση είναι να πιστεύεις σε αυτό που κάνεις και να το θέλεις πολύ. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και ξεφύγεις με τα έξοδα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο