30 Οκτ 2017

ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΣΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! Θα τον πάω στον εισαγγελέα – Είναι ότι… (video)


Σφοδρή επίθεση στον Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο Απόστολος Γκλέτσος, σε τηλεοπτική εκπομπή....





Είναι γνωστό ότι Απόστολος Γκλέτσος και Κώστας Μπακογιάννης δεν διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις. Ο δήμαρχος Στυλίδας φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha και εξαπέλυσε νέα επίθεση στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας. Όταν ρωτήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος είπε χαρακτηριστικά: «Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ότι χειρότερο υπάρχει στη διοίκηση. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο. Είναι η προσωποποίηση της αποτυχίας στη διοίκηση και η προσωποποίηση της ιδιοτέλειας στην πολιτική».

Ο δήμαρχος Στυλίδας όμως δεν έμεινε εκεί: «Δεν θέλω να χαλάσω το κέφι του κόσμου, αλλά συνέχεια βγάζω βιντεάκια όπου τον κατηγορώ για πράγματα. Του λέω να πάει στον εισαγγελέα, αλλά δεν πάει και δεν απαντάει. Θα πάω εγώ. Θα τον πάω για θέματα που φιλοξενούνται στον ευρωπαϊκό τύπο. Δεν υπάρχουν ήρεμοι τόνοι αλλά υπάρχει μόνο η αλήθεια» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Αφορμή για τη νέα επίθεση του Απόστολου Γκλέτσου στον Κώστα Μπακογιάννη, ήταν η παρατήρηση πως ο δεύτερος θα ήταν ένας εξαιρετικά ισχυρός αντίπαλος για τον νυν δήμαρχο Στυλίδας, εάν θα ήθελε στις επόμενες εκλογές να γίνει περιφερειάρχης…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο