9 Οκτ 2017

Ελληνίδα ηθοποιός: Έπιασα πάτο και μόνη μου άρχισα να σηκώνομαι ξανά


Η Ευγενία Παναγοπούλου, πρωταγωνίστρια της σειράς του Star «Ο Άντρας Των Ονείρων Μου», έφυγε για το Λονδίνο το ...
2013, όπου έζησε δύο χρόνια κάνοντας σεμινάρια υποκριτικής. 




Όμως ο λόγος που αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις έκρυβε μια μεγαλύτερη ανάγκη. «Έπαθα κατάθλιψη. Δεν ήθελα οι δικοί μου άνθρωποι να με δουν “μικρή” και έτσι προτίμησα να φύγω στο εξωτερικό. Η κατάθλιψη προήλθε τόσο από τη δουλειά όσο και από γεγονότα στην προσωπική μου ζωή που με κλόνισαν. Κρατούσα κάθε μέρα ημερολόγιο με τα συναισθήματά μου. Έσκαψα και βούτηξα μέσα μου.


Σκεφτόμουν μήπως είμαι απλά τυχερή και δεν αξίζω να είμαι ηθοποιός. Κλονίστηκαν τα πάντα. Αναρωτιόμουν “Είμαι καλή ηθοποιός, είμαι όμορφη γυναίκα, είμαι σωστή φίλη, καλός άνθρωπος;”» περιγράφει. «Έκανα κάποιες συνεδρίες σε ομάδα με ψυχολόγο στο Λονδίνο και κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει αυτή η μέθοδος. Συνειδητοποίησα ότι στα 28 μου χρόνια δεν ήξερα τίποτα για μένα. Αυτό μου δημιούργησε την ανάγκη να με ψάξω. Και με βρήκα» ξεκαθαρίζει. Η προοπτική της δεν ήταν να μείνει μόνιμα στο εξωτερικό.

«Πολλοί και από το χώρο θεώρησαν πως πήγα έξω για να δουλέψω και γυρνώντας βίωσα ένα ελαφρύ bullying. Ότι δεν τα κατάφερα και ξαναγύρισα. Έκανα δύο δουλειές για να επιβιώσω εκεί. Δούλεψα σέρβις. Πέρασα σε μια σχολή, αλλά ήταν πανάκριβη. Δεν μπόρεσα να την πληρώσω και τελικά δεν έκανα το μάστερ. Εκεί ήρθε το δεύτερο σοκ. Αλλά έτσι συνειδητοποίησα ποια είμαι, τι μπορώ να καταφέρω και πόση δύναμη έχω μέσα μου. Από τότε άρχισαν όλα να δουλεύουν αντίστροφα και θετικά. Γύρισα και πέρασα άλλον ένα χρόνο ταλαιπωρίας. Έμεινα ένα χρόνο χωρίς δουλειά και έμαθα να ζω. Δεν είχα ποτέ χρόνο για τον εαυτό μου μέχρι τότε. Στα 30 μου τα έβαλα όλα κάτω από το μηδέν. Σήμερα είμαι 32. Δεν θέλω να κρύψω ούτε μία μέρα από τη ζωή μου, γιατί είμαι πολύ υπερήφανη για την κάθε μία» αποκαλύπτει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο