11 Οκτ 2017

Νέο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Ο Τέρρυ Κρούζ καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση - «Αν είχα αντιδράσει, τώρα θα ήμουν στη φυλακή»


Το σκάνδαλο με τον μεγαλοπαραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν δεν έχει κοπάσει και οι αποκαλύψεις που γίνονται εξαιτίας αυτού είναι πραγματικά...
πάμπολλες.





Μια εξ αυτών ανήκει και στον γνωστό ηθοποιό Τέρρυ Κρουζ, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στις σειρές ταινιών «Expendables».

O Κρουζ έγραψε σχετικά με την παρενόχληση που δέχθηκε με αφορμή τη δημοσιοποίηση του σκανδάλου με τον Γουάινσταϊν.


Αναλυτικά έγραψε:

«Η όλη ιστορία με τον Γουάινσταϊν μου προκαλεί μετατραυματικό στρες. Γιατί; Γιατί κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε εμένα. Ήμουν μαζί με τη γυναίκα μου σε μια εκδήλωσε πέρυσι όταν ένας υψηλά ιστάμενος παραγωγός του Χόλιγουντ ήρθε και με θώπευσε. Αναπήδησα και τον ρώτησα τι κάνει. Η γυναίκα μου ήταν μπροστά και είδε ακριβώς τι έγινε. Δεν αντέδρασε, απλά γελούσε σαν χαζός.

Ήμουν έτοιμος να τον δείρω αλλά το σκέφτηκα καλύτερα, αναλογιζόμενος πως θα φαινόταν όλα αυτό. Τα πρωτοσέλιδα της επόμενης ημέρας θα έγραφαν «Μαύρος άνδρας 120 κιλών έδειρε μεγαλοστέλεχος του Χόλιγουντ. Φυσικά εγώ δεν θα μπορούσα να διαβάσω τα πρωτοσέλιδα, καθώς θα ήμουν ήδη στη φυλακή. 

Οπότε αντί να αντιδράσω, πήρα τη γυναίκα μου και φύγαμε.

Εκείνο το βράδυ και την επόμενη ημέρα μίλησα σε άτομα που ήξερα ότι συνεργάζονται μαζί του, περιγράφοντας τους τι έγινε. Μου τηλεφώνησε την επόμενη ημέρα και μου ζήτησε συγγνώμη, μην αναφέροντας μου όμως το λόγο που έκανε ό,τι έκανε. Αποφάσισα να μην το συνεχίσω, καθώς φοβήθηκα πως θα εξοστρακιστώ εξαιτίας της δύναμης και της επιρροής του. Για αυτό καταλαβαίνω πολλές γυναίκες που βιώνουν κάτι αντίστοιχο και αποφασίζουν να σιωπήσουν.

Ξέρει ποιος είναι. Αλλά μερικές φορές, για να νιώσεις πιο δυνατός πρέπει να μιλήσεις με ανθρώπους που έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο. Να ξέρετε, ο Γουάινσταϊν δεν είναι ο μόνος που τα κάνει αυτά. Ελπίζω το ότι μίλησα για αυτή την εμπειρία να δώσει δύναμη σε άλλους, που μπορεί να νιώθουν αβοήθητοί».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο