29 Οκτ 2017

ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΣΑ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΙΛΕΡ: Τι είναι αυτό που ο Τζορτζ Κλούνεϊ χαρακτηρίζει απόλυτη «ταινία τρόμου»


Η σύζυγός του 56χρονου ηθοποιού Τζορτζ Κλούνεϊ, Αμάλ γέννησε τα δίδυμα Αλεξάντερ και Έλλα τον Ιούνιο, αλλά...
ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχει αρχίσει να συνηθίζει τη ζωή με τα παιδιά.




Ο Τζορτζ μιλώντας στην προώθηση της νέας του ταινίας, είπε συγκεκριμένα: «Πριν από τρεις ημέρες, τα παιδιά μου άρχισαν αυτό που λέμε στερεά τρόφιμα. Δεν ξέρω πώς γίνεται να μπαίνει σαν καρότο και να βγαίνει με τον τρόπο που βγαίνει. Αλλά ήταν συγκλονιστικό. Ήταν συγκλονιστική η αλλαγή. Ήταν σαν μια ταινία τρόμου. Και νομίζω ότι τα πράγματα δε θα αλλάξουν ποτέ. Νομίζω ότι θα είναι έτσι για πάντα και είναι τρομακτικό».

Ερωτηθείς αν έχει κάποια συμβουλή για τους νέους πατέρες, ανέφερε: «Μην τα ταϊζετε με στέρεα φαγητά. Μέχρι που να μπορούν να αλλάξουν μόνα τους την πάνα, ας πίνουν μόνο γάλα, αυτή θα είναι η συμβουλή μου».

Ο ηθοποιός, που περνά τον χρόνο του μεταξύ Λονδίνου και Λος Άντζελες, αγαπάει τις περιπέτειες του νέου του ρόλου ως πατέρας.

«Είναι στη φάση που μπορούν τώρα να γελούν και να διασκεδάσουν. Σου δίνουν κάτι. Για κάποιο χρονικό διάστημα ήταν απλά μωρά που έτρωγαν. Κάνω περίεργους ήχους και αντιδρούν. Είναι απίστευτο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος του ταξιδιού της ζωής μου και αυτό είναι πραγματικά το μεγαλύτερο βήμα στην πατρότητα για μένα σε αυτό το σημείο. Εξακολουθούμε να προσπαθούμε να συνηθίσουμε δύο νέα ανθρώπινα όντα στη ζωή μας. Δύο μικρά ανθρώπινα όντα για τα οποία είμαστε υπεύθυνοι. Αλλά είναι αρκετά αστείο και περιπετειώδες».

Παραδέχθηκε επίσης πως το να αφήνει τα παιδιά του για την δουλειά του, ήταν μια μεγάλη δοκιμασία, προσθέτοντας: «Είναι παράξενο να είμαι μακριά. Έχουμε μια κάμερα στο τηλέφωνό μας για να μπορούμε να τα βλέπουμε όσο κοιμούνται».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο