παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com

Μας Αρέσουν και Προτείνουμε

23 Οκτ 2017

Το Θέατρο Τέχνης γνωρίζεται με το κοινό του


Μέσα από το ερώτημα “πώς και κατά πού προχωρούμε”, το Θέατρο Τέχνης επιθυμεί να γνωριστεί με το κοινό του και να ανοίξει...
μαζί του ουσιαστικό και δημιουργικό διάλογο, με σημείο εκκίνησης τις παραστάσεις που παρουσιάζονται τη φετινή σεζόν.

«Με αφορμή το έργο που δημιουργούν φέτος οι καλλιτέχνες για το κοινό, συναντιόμαστε προκειμένου να μιλήσουμε καταρχάς για τις παραστάσεις. Αλλά να μιλήσουμε και για το ίδιο το Θέατρο Τέχνης. Για τις ανάγκες και τις επιθυμίες των καλλιτεχνών, του θεάτρου, αλλά και για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κοινού. Να γνωριστούμε εμείς, οι άνθρωποι του Θεάτρου Τέχνης, με τους φίλους του Θεάτρου Τέχνης. Να αισθανθούμε όλοι μέλη της ίδιας κοινότητας. Γιατί Θέατρο Τέχνης δεν είναι μόνο οι άνθρωποι πάνω στη σκηνή και πίσω από τις παραστάσεις και τις δράσεις, αλλά και οι άνθρωποι στην πλατεία, που 75 χρόνια τώρα, στηρίζουν το Θέατρο Τέχνης», σημειώνουν οι συντελεστές.


«Οίκος Μακ-Μπεθ»

H πρώτη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στο Υπόγειο, αμέσως μετά την παράσταση «Οίκος Μακ-Μπεθ». Στη συζήτηση, εκτός από τον σκηνοθέτη Κωστή Καπελώνη και τους ηθοποιούς και τους συντελεστές, θα παρευρεθούν ο συγγραφέας του έργου Παναγιώτης Μέντης και η Ευανθία Στιβανάκη, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.«Η Λέσχη»

Στις 29 Οκτωβρίου γίνεται, πάλι στο Υπόγειο, συζήτηση μετά την παράσταση «Η Λέσχη». Η σκηνοθέτις Έφη Θεοδώρου, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές, υποδέχονται τη Χρύσα Προκοπάκη και τον Γιάννη Παπαθεοδώρου, καθηγητή νεοελληνικής φιλολογίας στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ειδικό πάνω στον βίο και το έργο του Στρατή Τσίρκα.«Relax Minotis»

Τέλος, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, αμέσως μετά την παράσταση «RELAX MINOTIS» πραγματοποιείται, στη σκηνή της Φρυνίχου, συζήτηση με τον Βασίλη Παπαβασιλείου και τους υπόλοιπους συντελεστές.

Οι υπόλοιπες ημερομηνίες των συναντήσεων με το κοινό θα ανακοινώνονται κάθε φορά στο site και fb του Θεάτρου Τέχνης.

Η είσοδος σε όλες τις συζητήσεις είναι ελεύθερη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο