παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

22 Οκτ 2017

Οι πρώην Αμερικανοί πρόεδροι σε συναυλία για τους πληγέντες των τυφώνων


Στη συναυλία δεν παρευρέθη ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος όμως μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος επαίνεσε το έργο των διοργανωτών και...
εξέφρασε τη βαθιά ευγνωμοσύνη του.
Τις δυνάμεις τους για την οικονομική ενίσχυση των ανθρώπων που επλήγησαν φέτος από τους τυφώνες Χάρβεϊ, Ίρμα και Μαρία, ένωσαν οι πέντε τελευταίοι, εν ζωή, πρόεδροι της Αμερικής, τρεις Δημοκρατικοί και δύο Ρεπουμπλικανοί. 

Ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Tζορτ Ουώκερ Μπους, ο Μπιλ Κλίντον, ο Τζορτζ Χέρμπερτ Ουώκερ Μπους και ο Τζίμι Κάρτερ εμφανίστηκαν χθες στη συναυλία The One America Appeal, που έγινε στο Τέξας για τους πληγέντες και κατάφερε να συγκεντρώσει 31 εκατομμύρια δολάρια. 

«Ως πρώην πρόεδροι, θέλαμε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, για να κάνουν μια νέα αρχή», τόνισε ο Ομπάμα στο συγκεντρωμένο πλήθος. 

Ο προκάτοχός του, Tζορτ Ουώκερ Μπους, πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι πλήττονται, αλλά όπως το έθεσε ένας Τεξανός, στο Τέξας έχουμε περισσότερη αγάπη, παρά νερό». 


Στη συναυλία δεν παρευρέθη ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος, όμως, μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος, επαίνεσε το έργο των διοργανωτών και εξέφρασε τη βαθιά ευγνωμοσύνη του.Σημειώνεται ότι τόσο ο Ομπάμα, όσο και ο Μπους τζούνιορ, τις προηγούμενες εβδομάδες έδωσαν συνεντεύξεις, στις οποίες εμφανίστηκαν επικριτικοί ως προς τη μέχρι τώρα θητεία του Τραμπ.

Στη συναυλιακή σκηνή, εμφανίστηκαν, εκτός από τους Αμερικανούς προέδρους, ο μουσικός Lee Greenwood και η Lady Gaga.

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο