Μας Αρεσουν

παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

5 Αυγ 2017

Ο Robert Pattinson αρνήθηκε να ικανοποιήσει sεξουαλικά σκύλο στη νέα του ταινία


Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του Robert Pattinson ότι του ζητήθηκε να γυρίσει μία ερwτική σκηνή με ένα σκύλο, στην...
ταινία του «Good Time».
Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής του Twilight βρέθηκε την Πέμπτη καλεσμένος του Jimmy Kimmel όπου διηγήθηκε μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη ιστορία από τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας. Όπως αποκάλυψε η ομάδα Αμερικανών σκηνοθετών Joshua και Benjamin Safdie του ζήτησαν να ικανοποιήσει σεxουαλικά με το χέρι έναν σκύλο.

«Ο χαρακτήρας μου, ο Κόνι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους σκύλους, για την ακρίβεια νομίζει πως στην προηγούμενη ζωή του ήταν σκύλος. Και νομίζει πως έχει τον έλεγχο πάνω στους σκύλους» αναφέρει ο Pattinson και συνεχίζει: «Σε μια σκηνή, ένας έμπορος ναρκωτικών μπαίνει στο δωμάτιο και παρακολουθεί τον χαρακτήρα να κοιμάται με ένα σκύλο και να τον ικανοποιεί σεxουαλικά με το χέρι του».

Ο Βρετανός αναφέρει πως δεν ένιωθε άνετα με το συγκεκριμένο στοιχείο της σκηνής και τελικά η παραγωγή της ταινίας κατασκεύασε ένα τεχνητό μόριο σκύλου προκειμένου να γυριστεί η σκηνή.

Η ταινία πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Αυγούστου, στην Αμερική.

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο