17 Αυγ 2017

Στη μαγευτική Πάτμο πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης της Μαρίας Φιλοπούλου


Πόλος έλξης έγινε για τους φιλότεχνους η νέα ατομική έκθεση της Μαρίας Φιλοπούλου στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Πάτμο....




Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο μαγευτικό νησί της Αποκάλυψης, παρουσία της ίδιας της ζωγράφου, η οποία υποδέχτηκε χαμογελαστή το κοινό που γέμισε το χώρο της γκαλερί.


Μαζί με τους οικοδεσπότες Βαγγέλη και Μαρίνα Καποπούλου ξενάγησαν τους παρευρισκόμενους στα έργα της έκθεσης που έχει τον εύγλωττο τίτλο «Στο νερό».


Οι επισκέπτες θαύμασαν το τόσο ευδιάκριτο δημιουργικό σύμπαν της Μαρίας Φιλοπούλου, η οποία έχει ταυτιστεί από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 και με τά θαλασσινά τοπία και κυρίως με την κατάδυση του ανθρώπινου σώματος σε αυτά. Είδαν υποβρύχιους κολυμβητές να κολυμπούν ανάμεσα σε αρχαία σπαράγματα, αλλά και στην απεραντοσύνη του βυθού, θάλασσες που στραφταλίζουν κάτω από τον δυνατό ήλιο, λουόμενους σε καταρράκτες σε παραλίες, πάνω στην ζεστή άμμο.


Η έκθεση της Μαρίας Φιλοπούλου στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts-Πάτμος θα διαρκέσει ως τις 24 Αυγούστου. Ώρες λειτουργίας της έκθεσης: 11.00-13.00, 19.00-1.00.

Kapopoulos Fine Arts Πάτμος: κεντρική πλατεία Χώρα-Πάτμος, τηλ. : 22470 31222 Κ: 6958 473 518
πηγη: www.paraskinia.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο