11 Αυγ 2017

Εισαγωγικές εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας


Η Δραματική Σχολή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ανακοινώνει τις εισαγωγικές της εξετάσεις για το 2017....
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της Σχολής (2610 623730) 
και να στείλουν έως και τις 5 Σεπτέμβρη όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ταχυδρομικά στη διεύθυνση Δραματική Σχολή ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Οθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα 26223, με την ένδειξη «Εισαγωγικές Εξετάσεις», ή να τα προσκομίσουν οι ίδιοι στη Γραμματεία της Σχολής.

Οι εισαγωγικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο θεατράκι της Δραματικής Σχολής (Οθωνος Αμαλίας 6, Πάτρα) από 15 έως 20 Σεπτέμβρη. Αν χρειαστεί, οι εξετάσεις θα παραταθούν.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρουσιάσουν: Δύο ποιήματα, έναν μονόλογο, ένα παραμύθι, δύο τραγούδια διαφορετικού ύφους το καθένα. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να επιδείξουν τις ικανότητές τους στην κίνηση, το χορό και το ρυθμό, αλλά και να κάνουν αυτοσχεδιασμούς ατομικούς και ομαδικούς σε θέματα που θα τους δοθούν.

Οι υποψήφιοι, μαζί με την αίτησή τους, θα πρέπει να προσκομίσουν έως τις 5 Σεπτέμβρη τα εξής έγγραφα: Συμπληρωμένη φόρμα αίτησης που παρέχεται από την ιστοσελίδα της Σχολής (www.patrasdramaschool.gr), αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου, φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, τέσσερις μικρές έγχρωμες φωτογραφίες, βιογραφικό σημείωμα. Η Γραμματεία της Σχολής θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11 π.μ. - 3 μ.μ.
(Φωτογραφία αρχείου)

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο