Μας Αρεσουν

παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com η prothselida@gmail.com (όχι και στα δύο)

Γράψτε το Email σας και ενημερωθείτε πρώτοι!

27 Αυγ 2017

«Από συνήθεια πήγαινε η Ζωή στον πλαστικό», λέει ο βιογράφος της Λάσκαρη


Ο Γιώργος Σιδέρης μίλησε σε περιοδικό, στο πλαίσιο του μεγάλου αφιερώματος για την τελευταία μεγάλη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου....
Η ομορφιά της ηθοποιού ήταν αδιαμφησβίτητη αλλά τα τελευταία χρόνια της ζωής της, πολλοί κατέκριναν την επιλογή της να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις. Ο βιογράφος της Λάσκαρη, τονίζει, ότι η ηθοποιός δεν πήγαινε στον πλαστικό επειδή φοβόταν τα γηρατειά αλλά από συνήθεια!

«Της είπα ότι δεν με ενδιέφερε να γράψω ιστορίες για τον Τόλη, τον Κουτουμάνο, τα παιδιά της. Ήθελα να γράψω κάτι πιο προσωπικό, πιο εσωτερικό. Να περιγράψω τις αγωνίες της, τις φοβίες της, τις πεποιθήσεις της. Ποιες ήταν οι αντιλήψεις της, από τον Θεό και την τέχνη μέχρι τις πλαστικές. Δεν είχε καμία αγωνία για τον χρόνο. Το ζήτημα των αισθητικών επεμβάσεων γινόταν εκ παραδρομής.

Απλώς συνέβαινε. Ξέρεις, πώς σηκωνόμαστε το πρωί και πίνουμε μια κούπα καφέ για να ξυπνήσουμε, το ίδιο συνέβαινε και με τη Ζωή. Έτσι πήγαινε στον πλαστικό. Από συνήθεια. Έκανε χαβαλέ με αυτό το θέμα. Δεν ήταν ταυτισμένες οι πλαστικές με κάποια πιθανή αγωνία της για τα γηρατειά. Μου έλεγε: “Ο θάνατος είναι θέλημα θεού. Αυτός θα αποφασίσει πότε θα με πάρει”», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Σιδέρης.

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο