παρασκηνια

Δελτία τύπου, ανακοινώσεις, ενημέρωση για την δουλειά σου;
Στείλε μας εδώ: info@paraskinia.com

Μας Αρέσουν και Προτείνουμε

11 Ιουλ 2017

«Μυρίζει μπαρούτι» στο STAR


Στο πλαίσιο της «συγκατοίκησης» που μελετούν το STAR με τον ΣΚΑΪ υπάρχει…
πλεονάζον προσωπικό, ιδιαίτερα στον σταθμό της Κηφισιάς. 

Έτσι η διοίκηση έχει κοινοποιήσει στους εργαζομένους «πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης» το οποίο όμως φαίνεται ότι δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, δηλαδή τις αποχωρήσεις που έχουν βάλει στόχο. Όπως αναφέρεται και στην τελευταία ανακοίνωση η μοναδική παραγωγή που θα γίνεται την καινούργια σεζόν στο STAR θα είναι σε ό,τι αφορά τα δελτία ειδήσεων και σύμφωνα με εκτιμήσεις… περισσεύουν γύρω στους 50 εργαζομένους που δεν θα έχουν… αντικείμενο παραγωγής.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί… πρόθυμοι να ενταχθούν στο «πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης» που σημαίνει ότι αμέσως μετά τη λήξη του η διοίκηση θα προχωρήσει σε απολύσεις, κάτι που φαίνεται ότι θα βρει απέναντί του το σύνολο των εργαζομένων. Σε συνάντηση μάλιστα που έγινε χθες πολλοί ήταν αυτοί που τάχθηκαν υπέρ των έντονων και μαζικών κινητοποιήσεων που θα… επεκταθούν και έξω από τα γραφεία μετόχων του σταθμού.

Ιδιαίτερα από χθες η κατάσταση στο STAR είναι έκρυθμη και εκτιμάται ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς πληροφορίες θέλουν το «ξεκαθάρισμα» του πλεονάζοντος προσωπικού να γίνεται άμεσα, αμέσως μόλις εκπνεύσει η διορία του «προγράμματος εθελουσίας εξόδου»…!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο