7 Ιουλ 2017

O θάνατος ερωτεύτηκε τη Ζωή: Μια εξαιρετική ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους


Αφιερώστε 5 λεπτά από το χρόνο σας για να δείτε την βαθυστόχαστη ταινία κινουμένων σχεδίων...
μικρού μήκους της Marsha Onderstijn από την Ολλανδία με τίτλο, «The Life Of Death».





Ένα άγγιγμά του αρκεί για να σβήσει τη φλόγα της ζωής από τα όντα που ζουν στο πράσινο δάσος. Δεν το θέλει, αλλά πρέπει να το κάνει γιατί αυτός είναι ο σκοπός του Θανάτου, να παίρνει την πνοή των ζωντανών πλασμάτων, όταν έχει φτάσει η στιγμή τους να φύγουν από την ζωή.

Μία μέρα όμως ο Θάνατος συνάντησε ένα υπέροχο ελάφι και τότε ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με τον Έρωτα. Κοίταξε μέσα στα μάτια το ελάφι και το σκοτάδι που είχε μέσα στην ψυχή του έφυγε και έγινε φως.

Από τότε ζει και αναπνέει για αυτό το υπέροχο ελάφι, χωρίς όμως να έχει την δυνατότητα να μπορεί να το αγγίξει, να το φιλήσει, να το νιώσει, να το αγκαλιάσει, γιατί θα του πάρει τη ζωή μιας και είναι ο Θάνατος.

Έρχεται όμως εκείνη η στιγμή που τα συναισθήματά τους είναι πια τόσο δυνατά, τόσο έντονα και σίγουρα, που παρασύρονται. Αγγίζουν ο ένας τον άλλον, αγκαλιάζονται και το ελάφι «εξαφανίζεται» από έρωτα.

Αυτό το βίντεο 5 λεπτών θα σας κάνει να δακρύσετε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του, βλέποντας τη δύναμη του έρωτα και της αγάπης ανάμεσα σε δύο τόσο διαφορετικές οντότητες.

Δείτε το βίντεο

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο