8 Ιουλ 2017

Δείτε ποιος ηθοποιός επιστρέφει στο Game of Thrones!


Επειδή εδώ στο Ratpack θέλουμε να είμαστε τίμιοι, σε περίπτωση που δεν έχεις διαβάσει τα βιβλία ακολουθεί...
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΠΟΪΛΕΡ ΟΠΟΤΕ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ από εδώ. 




Αυτή η θεωρία συνωμοσίας δεν είναι για σένα όπως η προηγούμενη που σου παρουσιάσαμε, εκτός αν δεν σε πειράζει και θες να μάθεις ποια plotlines των γραπτών του κου George Martin διαφέρουν από τη σειρά.

Για πάμε πίσω στην 3η σεζόν, τότε που το στόμα σου έμεινε ανοιχτό για 3-4 μερούλες όταν είδες το αιματηρό πανηγύρι του Red Wedding. Ένα από τα πολλά θύματα αυτού του λουτρού αίματος ήταν η Catelyn Stark, η μαμά της καταραμένης οικογένειας.

Και κάπου εδώ θα αρχίσουμε να σου θυμίσουμε φίλε αναγνώστη ένα κουβάρι αναμνήσεων και το πώς αυτές ίσως παίξουν ρόλο στον 7ο κύκλο του GoT:

Από τους direwolfs των Stark μόνο δύο παραμένουν ζωντανοί: ο Ghost του Jon Snow και η Nymeria της Arya. Το «κατοικίδιο» της το είχε διώξει για να μην το θανατώσουν μιας και είχε δαγκώσει τον τότε διάδοχο του θρόνου, Joffrey Baratheon, στην 1η σεζόν. Στη θέση της Nymeria είχε θανατωθεί ο λύκος της Sansa βάζοντας άλλο ένα λιθαράκι στην κόντρα ανάμεσα στις δύο αδελφές.


Στα βιβλία του George Martin μαθαίνουμε πως η Nymeria αλητεύει κάπου στα Riverlands, επικεφαλής μιας τεράστιας αγέλης λύκων. Πάμε τώρα λίγο να θυμηθούμε την Lady Stoneheart, την Catelyn Stark που επιστρέφει τρομερά αλλαγμένη από τον κόσμο των νεκρών.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο