11 Ιουλ 2017

Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα παίξει τελικά τον Τζέιμς Μποντ, μαζί με την Adele


O Ντάνιελ Κρεγκ θα ερμηνεύσει τελικά τον Τζέημς Μποντ σε τουλάχιστον μια ακόμη ταινία, γράφει σήμερα η...
βρετανική Mirror.





Ο ηθοποιός άλλαξε γνώμη, σύμφωνα με την εφημερίδα και επιστρέφει δριμύτερος στη σκηνή. Πηγή μίλησε στην εφημερίδα και ανέφερε ότι η παραγωγός Barbara Broccoli κάνει επίσης ό,τι μπορεί για να πείσει την ερμηνεύτρια του “Skyfall” Adele να ξανατραγουδήσει στην νέα ταινία.

«Ο Κρεγκ και η Adele μαζί είναι η ομάδα που κερδίζει, είναι η ύστατη επιλογή, είναι η ομάδα που φέρνει τα χρήματα. Πήρε χρόνο αλλά ο Ντάνιελ άλλαξε γνώμη και θέλει να γίνει ξανά πράκτορας 007. Οσο για την Adele, παραμένει άγνωστος παράγοντας, αλλά θα ήθελε να αποτελέσει μέρος μιας ταινίας Μποντ, επομένως τα σημάδια είναι θετικά.»

Η Mirror αναφέρει επίσης ότι ο σεναριογράφος John Logan ο οποίος είχε αντικατασταθεί για την ταινία Spectre από τους Neal Purvis και Robert Wade, θα εμπλακεί και πάλι. Σύμφωνα μάλιστα με την ίδια πηγή, η παραγωγός Broccoli ότι η νέα ταινία Μποντ θα φτάσει στην κορυφή.



Ας σημειωθεί ότι το 2015 ο Ντάνιελ Κρεγκ δήλωσε σε δημοσιογράφο ότι θα προτιμούσε... να κόψει τις φλέβες του παρά να υποδυθεί και πάλι τον διάσημο πράκτορα.

«Καλύτερα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου», δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός, πρωταγωνιστής στην ταινία Spectre εκείνη την εποχή

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του βρετανικού περιοδικού Time Out London αν θα ξαναϋποδυόταν τον Μποντ, ο 47χρονος Κρεγκ απάντησε: «Όχι, όχι επί του παρόντος. Όχι γενικώς. Μέχρι εδώ καλά. Το έχω ξεπεράσει. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να προχωρήσω», δήλωσε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο 2015 αμέσως μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της 24ης ταινίας του Τζέιμς Μποντ.

Ο ίδιος είπε ότι είναι δυσβάσταχτο να διατηρεί την εικόνα που θέλει να προβάλλει ο Μποντ και ότι στην τελευταία του ταινία έδωσε τα πάντα.

«Η τράπεζα Μποντ στέρεψε», σχολίασε ο ηθοποιός επισημαίνοντας ότι έχει εξαντλήσει όλες τις ιδέες που είχε για την διάσημη σειρά ταινιών. «Αν με ρωτάτε τι θα έκανα σε μία επόμενη ταινία Μποντ; Δεν έχω ιδέα. Να πάω στο διάστημα; Ας το κάνουμε! Το έχουν κάνει ήδη. Ας το κάνουμε ξανά».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο