3 Μαΐ 2017

Met Gala: Γιατί όλοι οι διάσημοι μαζεύτηκαν στις τουαλέτες; Το... πάρτι έγινε εκεί [εικόνες]


Οι πολλές ώρες προετοιμασίας, η κούραση, το άγχος, η ορθοστασία και οι ατελείωτες πόζες στους...
φωτογράφους, έκαναν τους διάσημους από το Met Gala να θέλουν να ξεσκάσουν λίγο και να ηρεμήσουν.





Ωστόσο, απ΄ότι φάνηκε όλοι σκέφτηκαν το ίδιο μέρος... καθώς το πάρτι του Met Gala συνεχίστηκε κυριολεκτικά στις... τουαλέτες του Metropolitan Museum of Art στην Νέα Υόρκη.




Από την μία πλευρά, η Μπέλα Χαντίντ, η Ντακότα Τζόνσον , ο Μαρκ Τζέικοπς και άλλα γνωστά μοντέλα έκαναν τι τουαλέτες... καπνιστήριο, ενώ η οικογένεια Καρντάσιαν αγάπησε τον μεγάλο καθρέφτη της τουαλέτας, καθώς εκεί έβγαλαν όσες περισσότερες σέλφι μπορούσαν.



Συγκεκριμένα, η σέξι Μπέλα Χαντίντ δεν άντεξε άλλο όρθια και κάθισε κάτω στο πλακάκι, κάνοντας παρέα σε άλλα μοντέλα τα οποία φαίνονταν εξουθενωμένα.


Μάλιστα, από την ομαδική φωτογραφία της Κέιλι Τζένερ φαίνεται πως οι τουαλέτες είχαν γίνει το «καταφύγιο» πολλών διάσημων, μιας και στην σέλφι ήταν περισσότερα από 20 άτομα.




Αυτό που σχολιάστηκε, μάλιστα, ήταν πως ούτε η Κιμ ούτε η Κένταλ Τζένερ νοιάστηκαν για την απαγόρευση της Άννα Γουίντουρ, η οποία είχε ζητήσει από τους καλεσμένους να μην βγάζουν φωτογραφίες στο εσωτερικό του πάρτι.


Άλλες διασημότητες που έκλεψαν την παράσταση ήταν η Ντακότα Τζόνσον, την οποία φωτογράφισε η Ρίτα Όρα να καπνίζει, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, η Κάρλι Κλος, η Κάρα Ντελεβίνγκ, η Άσλει Γκράχαμ και ο σχεδιαστής Μαρκ Τζεικομπκς, οι οποίοι έκαναν κι αυτή ένα διάλειμμα για.... φωτογραφία.


Πάντως σε βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, φαίνεται πως όλο το πάρτι είχε μεταφερθεί στις τουαλέτες, οι οποίες ήταν ασφυκτικά γεμάτες από κόσμο και... καπνό.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο