6 Μαΐ 2017

16 Ερασιτεχνικά Λάθη στον «Τιτανικό» που Κανένας μας ποτέ ΔΕΝ Παρατήρησε. Το 7o θα σας κάνει να Κολλήσετε!


Αν και οι περισσότεροι έχουν δει τον «Τιτανικό» αμέτρητες φορές, κάθε φορά μας συναρπάζει....
Ωστόσο με μια προσεκτική παρατήρηση, μπορεί να δει κανείς κάποια προφανή ή και πιο κρυφά λάθη. 





Την επόμενη φορά που θα δείτε την ταινία, προσέξτε τα!


1. Την πρώτη φορά που βλέπουμε τη Ρόουζ στη ταινία, η ελιά της βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του προσώπου, ενώ κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ταινίας, βρίσκεται στα δεξιά.




2. Όταν ο καπετάνιος λέει, «Πείτε τους ότι το πλοίο βυθίζεται από το κεφάλι,», ενώ έπρεπε να πει από την «πλώρη».




3. Σύμφωνα με τους ιστορικούς, η πραγματική επιβάτιδα Margaret Brown ήταν γνωστή ως Maggie, και όχι Molly όπως αναφέρεται στην ταινία.




4. Όταν η Ρόουζ σκαρφαλώνει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, που μεταφέρεται με τον Τιτανικό, κοιτάζει ένα μικρό βάζο με τριαντάφυλλα δίπλα της. Στην επόμενη λήψη, τα τριαντάφυλλα έχουν εξαφανιστεί εντελώς.




5. Στη σκηνή, όπου ο Τζαν είναι δεμένος με χειροπέδες, οι τιράντες του εμφανίζονται και εξαφανίζονται ξανά όταν αλλάζει το πλάνο.




6. Αν και φαίνεται ότι η Ρόουζ καταφέρνει να κόψει τις χειροπέδες του Τζακ με ένα τσεκούρι, αν δείτε προσεκτικά, θα δείτε ότι χτυπάει στην πραγματικότητα το καρπό του.




7. Τα θραύσματα του τζαμιού εξαφανίζονται όταν η Ρόουζ πιάνει το τσεκούρι, αλλά εμφανίζονται ξανά όταν το τραβάει έξω.




8. Η θέση του τσεκουριού αλλάζει όταν η Ρόουζ το αφήνει στα κάγκελα για να βγάλει το παλτό της και το παίρνει ξανά.



9. Όταν η Ρόουζ και ο Τζακ κάθονται στο κατάστρωμα, ένας άντρας περνάει από δίπλα του και βλέπουμε το πίσω μέρος του παλτό του. Δευτερόλεπτα αργότερα, βλέπουμε ότι το παλτό γίνεται καφέ και πιο κοντό.




10. Υπάρχουν μερικές στιγμές που το είναι ορατή η κάμερα, όπως αυτή η αντανάκλαση στο τζάμι.




11. Επίσης φαίνεται ένας δυνατός προβολέας που φωτίζει αυτή τη σκηνή.




12. Όταν ο Τζακ σώζει την Ρόουζ από αυτοκτονία, βλέπουμε ότι σε κάθε διαφορετική λήψη το μακιγιάζ ματιών της που έχει χαλάσει από τα δάκρυα, αλλάζει κάθε φορά.




13. Όταν η Ρόουζ σκαρφαλώνει πάνω από τα κάγκελα για να πηδήξει, κρατάει ένα μέρος του φορέματος στο αριστερό της χέρι. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα δε το κρατάει πλέον.




14. Η ηλικιωμένη Ρόουζ εξηγεί ότι φόρεσε το κόσμημα μόνο μια φορά, αλλά κατά τη διάρκεια της ταινίας την βλέπουμε να το φοράει δύο φορές. Μία φορά όταν της το δίνει ο Καλ και μία φορά όταν ο Τζακ την ζωγραφίζει.




15. Κάτω από τη μύτη του Τζακ έχει αναπτυχθεί πάγος όσο περιμένουν να σωθούν. Σε άλλες λήψεις, δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό το σημείο.



16. Όταν βλέπουμε τη Ρόουζ να κοιτάζει το Άγαλμα της Ελευθερίας, φαίνεται πράσινο. Στην πραγματικότητα, το άγαλμα αρχικά ήταν καφέ και χρειάστηκαν να περάσουν 35 χρόνια για να γίνει πράσινο.


Credit: Diply

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο