24 Απρ 2017

Tιμητική άδεια στις καθαρίστριες που βρήκαν τα… χαμένα λεφτά του Σεφερλή


Τις δυο υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου, οι οποίες βρήκαν τα χρήματα που είχε χάσει ο γνωστός ηθοποιός ...
Μάρκος Σεφερλής και του τα επέστρεψαν, υποδέχτηκε στο γραφείο του το μεσημέρι της Δευτέρας 24 Απριλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, παρουσία και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χάρη Μαμουλάκη.




Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη


Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε την Ανθή Μπραουδάκη και την Νατάσα Ανδρεαδάκη για το ήθος που επέδειξαν, τους έδωσε πέντε μέρες τιμητική άδεια.

«Οι δυο κοπέλες με τη στάση τους αποτέλεσαν ένα παράδειγμα προς μίμηση, το οποίο έχουμε ανάγκη, ειδικά σε εποχές τόσο δύσκολες όσο η σημερινή» δήλωσε ο Δήμαρχος σχετικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάρκος Σεφερλής μετά την παράσταση το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο πήγε μαζί με τον θίασο και τους τεχνικούς σε ψητοπωλείο της πλατείας Δασκαλογιάννη. Μαζί τους είχαν και τον φάκελο με τις εισπράξεις τον οποίο ξέχασαν φεύγοντας πάνω στο τραπέζι.

Το προσωπικό του καταστήματος μάζεψε το τραπέζι και χωρίς να δει τον φάκελο, τον πέταξε στα σκουπίδια μαζί με τα αποφάγια. 


Έτσι ο φάκελος κατέληξε στο μικρό απορριμματοφόρο που μαζεύει τα απορρίμματα από τα καταστήματα του κέντρου του Ηρακλείου.

Όταν το επόμενο πρωί άνθρωπος της παραγωγής απευθύνθηκε στο ψητοπωλείο για να δει αν έχει βρεθεί ο φάκελος ο ιδιοκτήτης επικοινώνησε με τις καθαρίστριες και εκείνες μπήκαν στο απορριμματοφόρο και έψαχναν μια μια τις σακούλες μέχρι να βρουν το φάκελο του ηθοποιού.

Ο Μάρκος Σεφερλής μάλιστα την επόμενη ημέρα, τις κάλεσε στην παράσταση και αφού τις ανέβασε στην σκηνή τις ευχαρίστησε δημόσια.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο