14 Απρ 2017

Στάθης Ψάλτης: Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για τον αγαπημένο ηθοποιό. Οι νεότερες πληροφορίες


Τον δικό του Γολγοθά συνεχίζει να ανεβαίνει ο Στάθης Ψάλτης στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας”, όπου νοσηλεύεται για περισσότερο από ...
ένα μήνα.
Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, ο ίδιος γνωρίζει ότι έχει καρκίνο, αλλά όχι ότι είναι μεταστατικός. Άλλωστε, δεν βλέπει τηλεόραση, δεν διαβάζει εφημερίδες και η γυναίκα του Χριστίνα Φιτσάκη δεν αφήνει κανέναν να μπαίνει στο δωμάτιό του. Πληροφορίες θέλουν τον αγαπητό κωμικό να περνά δύσκολα στο αντικαρκινικό νοσοκομείο, χωρίς όμως να λείπουν και οι μέρες που συνέρχεται και είναι ευδιάθετος.

«Κάποιες στιγμές έχει ανεβασμένη διάθεση και λέει μέχρι και ανέκδοτα και τραγούδια, κάποιες άλλες πέφτει σε βύθιση, λόγω των ισχυρών φαρμάκων», αποκαλύπτει στην Espresso άνθρωπος από το κοντινό του περιβάλλον που τον επισκέπτεται συχνά.

Πάντως, την ίδια ώρα που οι πληροφορίες από τον Άγιο Σάββα μιλούν για δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο ηθοποιός, η εκπρόσωπος της οικογένειας Μαίρη Βιντιάδου δηλώνει αισιόδοξη για την πορεία της υγείας του και υποστηρίζει ότι ο Στάθης γίνεται «όλο και καλύτερα».
Espresso

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο