11 Φεβ 2017

Tα άγρια πριβέ πάρτι των διασήμων του Hollywood


Είναι γνωστό ότι οι διάσημοι κάνουν τα πιο τρελά πάρτι. Τους κοστίζουν κάτι παραπάνω, αλλά... σίγουρα κλέβουν τις εντυπώσεις των καλεσμένων τους και μένουν στην ιστορία.

Διαβάστε παρακάτω για μερικά από τα πιο παράξενα θεματικά πάρτι των αστέρων της showbiz τα οποία άφησαν εποχή είτε λόγω ντεκόρ είτε λόγω απίστευτης τρέλας και μέθης!


Katy Perry - Το εργοστάσιο σοκολάτας


Το 2009 η όμορφη Katy έκλεισε τα 25 και διοργάνωσε ένα πάρτι γλύκα, ενώ σίγουρα έγινε κάτι τρελό αφού ο κανόνας ήθελε τους καλεσμένους ντυμένους στα λευκά, όμως όταν έφυγαν όλοι ήταν καλυμμένοι με χρώματα - τεράστιες ποσότητες χρωμάτων στον αέρα, μουσική στη διαπασών, και κανένα όριο στην τρέλα!


Elton John - Το γενέθλιο road trip


Αυτό το πάρτι ξεκίνησε στο Λος Άντζελες και τελείωσε στο Λας Βέγκας, ενώ στοίχισε σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια! Ωραίος τρόπος για να γιορτάσει κανείς τα 50 του.



Kate Moss - Μουσικό φεστιβάλ Glastonbury


Σαν μεγάλη λάτρεις του παγκοσμίως φήμης εν λόγω φεστιβάλ, όταν έκλεισε τα 40 της έκανε ένα πάρτι με αυτό το θέμα, στήνοντας μουσικές σκηνές γύρω από το σπίτι της, όπου στην κάθε μια υπήρχε και ένας τραγουδιστής. Όπως έγραψαν τα περιοδικά, το ποτό έρρεε άφθονο και οι καλεσμένοι τριγυρνούσαν μεθυσμένοι με συντροφιές σε απόμερα σημεία.



Perez Hilton - Πάρτι με ελέφαντες!


Στα στούντιο της Paramount o εκκεντρικός celebrity blogger έκανε ένα τεράστιο πάρτι με πολλούς καλεσμένους και απίστευτη τρέλα! Η Katy Perry ανέβηκε σε έναν ελέφαντα και έκανε show!




Kylie Jenner - Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων


Όταν έκλεισε τα 16 της αποφάσισε να γιορτάσει με ένα λαμπερό πάρτι, θέμα του οποίου ήταν το γνωστό βιβλίο του Λίουις Κάρολ, το οποίο έγινε στο Λος Άντζελες, με τον Drake να τραγουδά.



Christina Aguilera - Το κουρδιστό πορτοκάλι

 
Στα 28 της αποφάσισε να κάνει ένα "άγριο" πάρτι για να γιορτάσει και έτσι ντύθηκε σαν τον κακοποιό Alex Delarge, ενώ καλεσμένες της ήταν και η Nicole Richie, με την Paris Hilton.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο