9 Φεβ 2017

Οργισμένη ανάρτηση Έλενας Ακρίτα υπέρ Αννας Βαγενά: «Δεν θα υποδείξουμε εμείς πως θα πενθήσουν τον Λουκιανό» (Photo)


Στο πλευρό της Άννας Βαγενά στέκεται, μέσα από "φορτισμένη" ανάρτηση στο facebook, η Έλενα Ακρίτα, που πήρε... θέση για τις επικρίσεις σχετικά με την απόφαση της οικογένειας του Λουκιανού Κηλαηδόνη να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Συγγνώμη, υποδεικνύουμε στην οικογένεια Κηλαηδόνη πώς να διαχειριστεί την απουσία του ανθρώπου τους; Ξέρουμε τι ήθελε ο ίδιος; Είμαστε μπροστά όταν έδινε τις τελευταίες του οδηγίες;

Και μη λέμε τόσο απλά "ήταν σεμνός, δεν θα τα ήθελε αυτά". Για τους περισσότερους καλλιτέχνες το δημόσια προσκύνημα είναι το τελευταίο χειροκρότημα. Μπορεί να το ζήτησε μπορει να μην το ζήτησε, πίσω απ' την πόρτα κρυφακούγαμε;

Ανεξάρτητα ποιος συμπαθεί και ποιος όχι τη γυναίκα του, οι δυο τους ήταν ζευγάρι αχώριστο 45 ολόκληρα χρόνια. Ε, όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει εκείνη από μας. Που δεν μας πέφτει και κανένας λόγος στην τελική.

Ας αφήσουμε την οικογένεια στον πόνο της. Δεν θα τους υποδείξουμε εμείς με ποιον τρόπο θα πενθήσουν τον άνθρωπό τους. Η Αννα Βαγενά δεν είναι η πολιτικός ή η ηθοποιός που είτε μας αρέσει είτε όχι. Είναι η χήρα που έχασε τον σύντροφό της ύστερα από μισό αιώνα κοινής πορείας. Η ώρα του πένθους είναι η ώρα του σεβασμού. Και της σιωπής».
 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο