9 Φεβ 2017

Ο Νικ Κέιβ έρχεται τον Νοέμβριο στην Αθήνα


Η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στους σταθμούς της νέας μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας του, σε... ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook

Ο Νικ Κέιβ έρχεται στις 16 Νοέμβριου στην Αθήνα. Στην ιστοσελίδα του γνωστού τραγουδοποιού και του συγκροτήματός του (Nick Cave & The Bad Seeds) στο Facebook αναρτήθηκαν οι ημερομηνίες της περιοδείας του στην Ευρώπη, με την προτελευταία να αφορά τη χώρα μας. Ο Νικ Κέιβ και οι Bad Seeds θα εμφανιστούν στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Τάε Κβο Ντο), ενώ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προπώληση των εισιτηρίων.

Πριν από λίγες ημέρες είχε αναρτηθεί, μέσω Facebook πάλι, από την ομάδα διοργάνωσης του Ejekt Festival ότι ο Νικ Κέιβ μαζί με το συγκρότημά του αναμένεται να επισκεφτούν φέτος τη χώρα μας για μία συναυλία.

Τελευταία φορά που είχε δώσει συναυλία στη χώρα μας ο Αυστραλός μουσικός, ήταν το 2011 με τους Grinderman. Πιο πριν ήταν στον Λυκαβηττό το 2006, με τους μισούς Bad Seeds και το 2008 με το άλμπουμ του «Dig Lazarus dig». 

Φέτος, με αφορμή τον περσινό δίσκο «Skeleton Tree» ο Νικ Κέιβ πραγματοποιεί περιοδεία, εντάσσοντας στους σταθμούς της, όπως όλα δείχνουν, και την Ελλάδα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο