23 Φεβ 2017

Θλίψη για την απώλεια του Θέμη Μάνεση! Οι δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο του αδερφού του και τα προβλήματα υγείας


Γιατί είχε αποστασιοποιηθεί από τον καλλιτεχνικό χώρο....;

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο ηθοποιός Θέμης Μάνεσης, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του.

Ο Θέμης Μάνεσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με πολλά καρδιολογικά προβλήματα σε κλινική της Αθήνας.


Ο ηθοποιός είχε ξεχωρίσει μέσα από τους ρόλους του σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές όπως «Oι Αυθαίρετοι» αλλά και «Δύο Ξένοι». Πιο πρόσφατη ήταν και η συμμετοχή του στην αγαπημένη σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Άξιο αναφοράς είναι πως πριν λίγο καιρό, ο ηθοποιός είχε περάσει ίσως τα πιο θλιβερά Χριστούγεννα της ζωής του, καθώς έμαθε ξαφνικά πως ο αδερφός του «έφυγε» χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας, προδομένος από την καρδιά του. Η απώλεια του μεγαλύτερου αδελφού του τον είχε συνταράξει και η θλίψη τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα

Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει από το γάμο του ένα γιο.

Οι φίλοι και οι συγγενείς του είναι σοκαρισμένοι με τα νέα, τα οποία έφτασαν στο «Σπίτι του ηθοποιού».


Ο Θέμης Μάνεσης είχε συνταξιοδοτηθεί και ήταν αρκετά αποστασιοποιημένος από τον χώρο που με τόσο πάθος υπηρέτησε. «Δεν ξέρω αν έγινα ηθοποιός, αλλά αυτό που κάνω το γουστάρω» είχε πει σε μία αρκετά παλιότερη συνέντευξή του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο