2 Ιαν 2017

Acuarela de tango - Ένας αιώνας, μια ημέρα, μια αγάπη


“Acuarela de Tango” είναι ένα θεατρικό μιούζικαλ, δημιουργία του αργεντίνου καλλιτέχνη... Ariel Perez. Ένας ηθοποιός, μια χορεύτρια, μια τραγουδίστρια και ένας μουσικός συναντιόνται πάνω στη σκηνή και γίνονται συνοδοιπόροι σε ένα ταξίδι στις αποχρώσεις του τάνγκο. 

Το ταξίδι ξεκινά το 1908 στο Μπουένος Άιρες για να φτάσει μέχρι το 2001, περνώντας μέσα από φαινόμενα που σημάδεψαν την χώρα, όπως η μετανάστευση, η γέννηση του τάνγκο, η πτώση της χούντας και η θέσπιση της δημοκρατίας, η εξέλιξη της τεχνολογίας και η οικονομική κρίση. Καθώς ο χρόνος κυλά, οι αλλαγές στην κοινωνία της Αργεντινής επιδρούν καταλυτικά στις ζωές των τεσσάρων πρωταγωνιστών. Η αγάπη όμως, καθώς και η φιλία, το πάθος, ο έρωτας, η συγχώρεση, παραμένουν στο χρόνο και εκφράζονται μέσα από τις μορφές του τάνγκο το τραγούδι, την ποίηση, τη μουσική και το χορό.

”Acuarela de Tango”είναι μία ιστορία αγάπης που ξεδιπλώνεται στη διάρκεια μιας ημέρας κατά την οποία περνά μπροστά από τα μάτια του θεατή η εξέλιξη του φαινομένου του τάνγκο και η ιστορία της Αργεντινής του 20ού αιώνα. 

Παρασκευές 13, 20 & 27 Ιανουαρίου 2017 στις 21.15 


Συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης:

El Porteñito: Ariel Perez La Morocha: Natalia Soledad Petsalis 

Garufa: Roman Gomez Margot: Μαργαρίτα Πλέσσα 


Συντελεστές: Σύλληψη, Σκηνοθεσία: Ariel Perez


Πιάνο, κιθάρα, μπαντονεόν και μουσική διεύθυνση: Roman Gomez Τραγούδι: Natalia Soledad Petsalis Xoρός: Ariel Perez, Μαργαρίτα Πλέσσα Χορογραφίες: Ariel Perez

Σκηνογραφία: Μαργαρίτα Πλέσσα Σχεδιασμός & επιμέλεια κοστουμιών: Μαργαρίτα Πλέσσα Δημιουργία κοστουμιών: ConDiva by Victoria Haitogloy Σχεδιασμός φωτισμoύ: Anibal Corrado 

Φωτογραφία: Νίκος Βούλγαρης, Kicca Tomasi, Paola Simantiva

Οργάνωση Παραγωγής: Αcuarela Company

www.acuarelacompany.com 

email: acuarelacompany@gmail.com 


Πληροφορίες παράστασης: 

Παρασκευές 13, 20 & 27 Ιανουαρίου στις 21.15 Είσοδος: €12

Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά

ΑΘΗΝΑΪΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Καστοριάς 34-36 Βοτανικός-Μουσική Θεατρική Σκηνή 

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3480080.

Ώρες ταμείου: 10.00-13.00 & 17.00-22.00

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο