5 Μαρ 2016

Μέλπω Ζαρόκωστα: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ήταν ποτέ ευτυχισμένη


Τις άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της Αλίκης Βουγιουκλάκης, του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και του Λάμπρου Κωνσταντάρα αποκάλυψε σε εκπομπή του.... «Ε» η γνωστή ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα.


Η 82χρονη ηθοποιός, η οποία υπήρξε αρκετές φορές συμπρωταγωνίστρια της Α. Βουγιουκλάκη, επεσήμανε ότι «Η Αλίκη ήταν μια δυστυχισμένη κοπέλα. Κατέστρεψε τον εαυτό της. Δεν την έχω δει ποτέ ευτυχισμένη. Ήθελε να κερδίσει τον κόσμο όλον και δεν κατάφερε να κερδίσει τον εαυτό της».


Η 82χρονη μίλησε για τη σχέση της Βουγιουκλάκη με τον Δ. Παπαμιχαήλ: «Ο Δημήτρης ήταν ένα καλό παιδί, αλλά ήταν αταίριαστοι με την Αλίκη. Και οι δυο είχαν τεράστια αγωνία να γίνουν διάσημοι, να γίνουν πλούσιοι και χάνανε τη στιγμή, την βραδιά την ωραία, την παρέα, τα ωραιότερα πράγματα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος».


Επίσης, αναφερόμενη στον Λάμπρο Κωνσταντάρα με τον οποίο είχαν συμπρωταγωνιστήσει και στην θρυλική ταινία «Η Βίλα των Οργίων» είπε: «Ο Λάμπρος ήταν ένα γλυκύτατο ον. Πολύ ωραίος άνδρας, τον θαύμαζα, αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να τον ερωτευτώ γιατί ήταν πολύ δυστυχής, έπασχε από κατάθλιψη. Ήταν φοβερά θλιμμένος». 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο