9 Φεβ 2016

Φαντάστικες ποτέ να δουλεύεις στη Disneyland ; Προσλήψεις από την Ελλάδα - 45 θέσεις εργασίας


Στις 9 Μαρτίου η ομάδα προσλήψεων της Disenyland Paris θα βρίσκεται στην Ελλάδα με στόχο να καλύψει 45 θέσεις εργασίας για το ψυχαγωγικό πάρκο στο Παρίσι.

Η ομάδα προσλήψεων της DisenylandParis αναζητεί ....ταλαντούχους νέους και νέες που να επιθυμούν να εργαστούν στο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης, ως Parade Perfomers and Characters, ενσαρκώνοντας τους διάσημους ήρωες της Disney.

Συγκεκριμένα, η Disneyland ζητά 30 γυναίκες και 15 άντρες που να μπορούν να χορέψουν (με κοστούμια), να γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά και να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών. Η επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων θα γίνει στην Αθήνα, την Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. στο Athens Ballet Center (Διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 144).

Το νέο προσωπικό μπορεί να διαλέξει μεταξύ ενός συμβολαίου πλήρους απασχόλησης ξεκινώντας από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016, ή εποχικής απασχόλησης, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Μάιο και για 4 μήνες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό στα αγγλικά ή στα γαλλικά. Επίσης καλό θα ήταν να φορούν άνετα ρούχα και όχι makeup, καθώς θα δοκιμαστούν σε χορό / κίνηση. Επιπλέον, οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Disneyland Paris, η οποία βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από το Παρίσι, στην περιοχή Marne-la-Vallee, αναζητά προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στους εξής τομείς: α) τροφίμων και ποτών (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στην τροφοδοσία, υπεύθυνοι μπαρ), β) καθαριότητα, γ) εκδοτήρια εισιτηρίων, δ) παιχνίδια και ε) ξενοδοχεία.


Οσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στις ακόλουθες διευθύνσεις: disneylandparis-casting.com 2 & disneylandparis-casting.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο