4 Ιαν 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ: Το πρώτο teaser των φετινών Oscars με οικοδεσπότη τον Chris Rock

Πάνω που οι γιορτές, τα τραπέζια, τα ρεβεγιόν και τα ξενύχτια τελείωσαν και από σήμερα, σχεδόν όλοι, γυρίσαμε με μαύρη καρδιά στα γραφεία μας, ήρθε ένα βίντεο για να μας βάλει ....
πάλι σε εορταστικό κλίμα και να μας δώσει κάτι να περιμένουμε. Μιλάμε, φυσικά, για τα Oscar και για το πρώτο teaser της φετινής τελετής με παρουσιαστή τον μοναδικό Chris Rock.

Ναι, η σεζόν των βραβείων -η αμέσως καλύτερη περίοδος μετά από αυτή των Χριστουγέννων, δηλαδή- ξεκίνησε και επίσημα και, όπως σχολιάζει ο Rock στο βίντεο, τα Oscars δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα την Πρωτοχρονιά καθώς «θα είναι μια βραδιά που θα τελειώσει με πολλούς μεθυσμένους, απογοητευμένους ανθρώπους να ορκίζονται πως θα τα καταφέρουν καλύτερα του χρόνου».


Ο Chris Rock επιστρέφει στο ρόλο του οικοδεσπότη της «χρυσής» βραδιάς έντεκα χρόνια μετά την πρώτη του φορά, στα Oscars του 2005, με σύσσωμη την Ακαδημία να έχει ποντάρει πάνω στον 50χρονο κωμικό για μια επιτυχημένη απονομή, μετά από την απογοήτευση που υπήρξε ο Neil Patrick Harris ως οικοδεσπότης της περσινής. Για να δούμε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο