5 Ιαν 2016

H Ελληνίδα του CSI που έχει παίξει με τον Ντε Νίρο

Έχει γράψει την δική της ιστορία Ελληνίδα ηθοποιός.Ο λόγος για την Μελίνα Κανακαρίδη που θεωρείται μία από τις πλέον γνωστές τηλεοπτικές ηθοποιούς στις ΗΠΑ και.... τον λαμπερό κόσμο του Χολλυγουντ.

Η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός γεννήθηκε στο Οχάιο και έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι σε ηλικία μόλις οκτώ ετών. Σήμερα, ο ρόλος της Stella Βonasera στη σειρά «CSΙ Νew York», για την οποία ήταν και υποψήφια για βραβείο Εmmy, εκτόξευσε τη δημοφιλία της.

Μία ακόμη σημαντική στιγμή στην κινηματογραφική της πορεία αυτή τη φορά, ήταν η εμφάνισή της στην ταινία «15 λεπτά» στο πλευρό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Η Μελίνα Κανακαρίδη αισθάνεται υπερήφανη για την ελληνική της καταγωγή, αλλά μέσα στο μυαλό της έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι Eλληνοαμερικανίδα.

Έχει δύο κόρες, στις οποίες προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει την ελληνική κουλτούρα και αυτός είναι ο λόγος που επισκέπτεται τη χώρα μας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και σύζυγός της, επίσης Ελληνοαμερικανός, Παντελής Κωνσταντινίδης.

Όνειρο και κρυφός της πόθος, είναι σε κάποια στιγμή να της δοθεί η ευκαιρία να εμφανιστεί το Ηρώδειο, για το οποίο θυμάται ότι την πρώτη φορά που παρακολούθησε παράσταση, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο