28 Ιαν 2016

Στον αέρα ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός του Αντώνη Κανάκη!

Στον… αέρα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από σήμερα ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός του Αντώνη Κανάκη, τον οποίο ετοίμαζε εδώ και πολύ καιρό. Το όνομά του....; FLY 104. Τα αποκαλυπτήρια έκανε ο ίδιος μέσα από τη σελίδα του στο facebook.


«Καλή εβδομάδα. Αυτή είναι μία ιδιαίτερη μέρα για μένα, γιατί σήμερα ξεκινάει επίσημα ο FLY 104, ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός που εδώ και καιρό ετοιμάζω. Όταν παρουσίασα το στούντιο του Fly 104 στους συνεργάτες και φίλους παραγωγούς που θα στελεχώσουν το σταθμό, τους είπα χαρακτηριστικά, πως μετά το πειρατικό στούντιο που είχα φτιάξει μαζί με τον Μπαμπά μου, το 1986 στο φωταγωγό του πατρικού μου, το οποίο είχε μέγεθος 1,70 επί 1, αυτό είναι το αμέσως επόμενο αγαπημένο μου στούντιο.

Είναι αφαιρετικό, κομψό, ζεστό, σημερινό αλλά και διαχρονικό και είναι τέρμα μουσικό. Έτσι ακριβώς επιθυμώ και ελπίζω να είναι και ο Fly, ακριβώς όπως το στούντιο του.

Δύσκολες εποχές για να ξεκινάς ένα ραδιοφωνικό σταθμό, πόσο μάλλον όταν αυτός δεν φτιάχτηκε για να είναι και ο πιο εμπορικός του κόσμου και το «εμπορικός» το χρησιμοποιώ με την όχι και τόσο καλή του έννοια. Αν σκεφτείς βέβαια τι ήταν και τι έπαιζε πριν, τότε το κοινωνικό έργο έχει ήδη επιτευχθεί.

Σοβαρά όμως, είναι ένα εγχείρημα απόλυτα βασισμένο στην αγάπη για τη μουσική και το ραδιόφωνο και σε μια ιδέα και προσπάθεια να υπάρχουν και τέτοιου είδους σταθμοί στο ραδιόφωνο.

Η δημιουργία του Fly με έφερε ξανά κοντά με φίλους από το παρελθόν, που χαθήκαμε για πολλά χρόνια και δεν έτυχε να συνεργαστούμε ποτέ. Επίσης έγινε αφορμή να κάνω καινούργιους φίλους και καινούργιες συνεργασίες και μαζί με τους τωρινούς συνεργάτες μου, να δημιουργηθεί μια ομάδα που στην πρώτη μας συνάντηση σκέφτηκα και το είπα φωναχτά: «μου αρέσει πολύ αυτό το δωμάτιο».

Μου αρέσει γιατί είναι γεμάτο με ανθρώπους της μουσικής και του ραδιοφώνου και νομίζω με τους καλύτερους από δαύτους.

Έτσι λοιπόν με χαρά ξεκινάω και ξεκινάμε τον Fly 104, μαζί με τον Στέφανο Τσιτσόπουλο, τον Στέφανο Κόγια, την Βάσω Βλαχοπούλου, τον Λευτέρη Κορδιάο και τον Γιώργο Σκαράκη. Αυτή τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου ξεκινάνε και οι εκπομπές των παραγωγών.

Φτιάχτηκε για εσάς και ελπίζουμε να σας αγγίξει, να σας συντροφεύσει, να σας μεταδώσει μουσική και να γίνει το soundtrack της μίας και μοναδικής σας ζωής.

Και επειδή όπως προανέφερα, δεν είναι και οι πιο εύκολες εποχές, ειδικά για τέτοια ραδιόφωνα, παρακαλούμε διαδώστε και εσείς το ξεκίνημα του Fly 104, ώστε αυτοί που πρέπει τουλάχιστον, να συντονιστούμε.

Άντε λοιπόν… καλοτάξιδος και καλές μουσικές» έγραψε ο Αντώνης Κανάκης στο facebook.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο