3 Δεκ 2015

«Πόλεμος» στο facebook από το σχόλιο του Φ. Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του Χατζησάββα!


Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες το απόγευμα ένας πόλεμος αναρτήσεων στο facebook με αφορμή ένα σχόλιο του Φαήλου Κρανιδιώτη για τον σύντροφο του εκλιπόντος του Μηνά Χατζησάββα. 

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης επιτέθηκε....
στον Κώστα Φαλελάκη, σύντροφο τα τελευταία 25 χρόνια, του εκλιπόντος ηθοποιού. «Μεγάλος ηθοποιός ο Χατζησάββας. Τον έχω δει στο θέατρο κι όποτε έβλεπα στην τηλεόραση πως συμμετέχει σε σειρά, ήταν κίνητρο να την δω. Τώρα γιατί πρέπει να φάμε στη μάπα την αξύριστη «χήρα» του; Άμα ο εκλιπών ήθελε να μιλήσει για όλα αυτά, θα το είχε κάνει» έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook.


Αφορμή για την εν λόγω ανάρτηση αποτέλεσαν τα όσα είπε ο Κώστας Φαλελάκης χθες: «Μηνούλη μου… Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη τι έχει συμβεί. Είναι μία γιορτή αποχαιρετισμού σήμερα και έτσι θέλω να νιώσουμε όλοι. Γνωριστήκαμε με το Μηνά το 1991 και ερωτευτήκαμε όταν μου διάβασε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά. Τον Μηνά δεν θα το θάψουμε, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν απίστευτο, πάντως, αυτό που έζησα στο νοσοκομείο όταν πήγα για να πάρω τη σορό του και αυτό είναι ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης. Ήμουν ο άνθρωπος του τα τελευταία 25 χρόνια και όμως δεν ήταν αυτονόητο ότι μπορούσα να πάρω εγώ τη σορό του. Ακολούθησε μία απίστευτη γραφειοκρατική διαδικασία με υπεύθυνες δηλώσεις στην αστυνομία. Υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι και στην κοινωνία το λέω, που είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν το έκρυψε ποτέ ο Μηνάς αυτό, δεν ντράπηκε ποτέ γι” αυτό. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια. Δώστε μας αυτή τη δυνατότητα επιτέλους».

Την ανάρτηση του κ. Κρανιδιώτη σχολίασαν δεκάδες χρήστες του Facebook με τον δικηγόρο και πολιτικό να μην αφήνει τίποτα αναπάντητο και να παρεμβαίνει στο διάλογο που άνοιξε κάτω από την αρχική ανάρτησή του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο