16 Νοε 2015

Το έργο ‘Φλάι’ της Στέλλας Ζαφειροπούλου «πετάει» κάθε Τετάρτη με την Λίλη Τσεσματζόγλου στο Θέατρο Αλκμήνη, σε σκηνοθεσία Πέπης Μοσχοβάκου


Ένας άνθρωπος που ‘επιλέγει’ να γίνει κάτι άλλο σε έναν κόσμο που επιμένει να μένει ίδιος, αφηγείται καταστάσεις της ζωής του σε ένα ψυχογράφημα μιας κοινωνίας που αρνείται να αλλάξει. 

Ένας ιλαροτραγικός.... μονόλογος που μιλά για εκείνους που έπαψαν να αντέχουν το βάρος της πραγματικότητας στους ώμους τους. Για τη διαφορετικότητα, τις συμβάσεις, τους ψυχαναγκασμούς, τις κοινωνικές νόρμες, την έλλειψη αποδοχής και κατανόησης. 


Για τα κοινά όλων και τις διαχωριστικές γραμμές της αποξένωσης. Μέσα σε μια παραίσθηση πραγματικότητας και φαντασίας, ένα έργο για τον διαρκή αποπροσανατολισμό που ο καθένας από εμάς μπορεί να βιώσει. Το έργο ‘Φλάι’ της Στέλλας Ζαφειροπούλου, σε σκηνοθεσία Πέπης Μοσχοβάκου, «πετάει» στο Θέατρο Αλκμήνη με την Λίλη Τσεσματζόγλου, κάθε Τετάρτη στις 9.30 το βράδυ.


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 

‘Φλάι’ | κάθε Τετάρτη στις 9.30 μμ, στο Θέατρο Αλκμήνη (Νέα Σκηνή – Black Box)

Αλκμήνης 8-12, Γκάζι | Μετρό ‘Κεραμεικός’ | Τηλ. Ταμείου: 210 3428650 info@theatro.gr | Χάρτης


Πρώτη Παράσταση: Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 Τελευταία Παράσταση: Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016 Ώρα έναρξης: 21:30 (διάρκεια: 70’) Χωρητικότητα θεάτρου: 40 θέσεις Εισιτήρια: 10 ευρώ (κανονικό) – 7 ευρώ (μειωμένο) 


Προπώληση: VIVA.GR / https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-alkmini/flai/
Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο