18 Οκτ 2015

Ποιος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Φρέντι Μέρκιουρι;


Ο ίδιος έχει παίξει σε πολλές ταινίας και στις 12 Νοεμβρίου θα τον δούμε στη νέα ταινία τού Τζέιμς Μποντ, με τον Ντάνιελ Κρεγκ, Spectre, στο ρόλο του.... Q, ενώ παράλληλα θα πρωταγωνιστήσει και σε μία νέα μίνι σειρά για το BBC 2 με τίτλο London Spy, που επίσης θα βγει στον «αέρα» τον ερχόμενο μήνα.

Τον Φρέντι Μέρκιουρι θα υποδυθεί ο Άγγλος ηθοποιός Μπεν Γουίσοου σε μία βιογραφική ταινία που πρόκειται να γυριστεί για τον frontman των Queen.


Με αφορμή τον ρόλο του στην ταινία για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι, αλλά και με τα όσα είχε πει ο Ματ Ντέιμον για τη δημοσιοποίηση των σεξουαλικών προτιμήσεων των ηθοποιών και δεδομένου ότι ο ίδιος είναι γκέι, σε συνέντευξή του για τη νέα σειρά ο 35χρονος ηθοποιός δήλωσε: «ελάτε τώρα, ηθοποιοί είμαστε, γκέι χαρακτήρες παίζουν στρέιτ άνθρωποι και στρέιτ χαρακτήρες παίζουν γκέι άνθρωποι. Πού είναι το πρόβλημα;».


«Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα οι ηθοποιοί παίζουν όλα τα είδη των ρόλων. Έχω παίξει ρόλους δολοφόνων, δημοσιογράφων, βασιλιάδων. Δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά. Είναι μέρος της μυθοπλασίας, αυτά είναι όλα κομμάτι της φαντασίας, της υποκριτικής. Με φέρνει σε αμηχανία που γίνεται τόσο μεγάλο θέμα», τόνισε ο ηθοποιός.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο