12 Αυγ 2015

Ο Μπραντ Πιτ είναι ξάδερφος του Μπαράκ Ομπάμα! Και που να δείτε και τους άλλους (Εικόνες)

Ειδικοί στη γενεαλογική έρευνα έχουν ξεψαχνίσει διάσημους ηθοποιούς ή πολιτικούς αναζητώντας τα γενεαλογικά τους δέντρα, αλλά και μεταξύ τους συγγένειες. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν..... Δείτε μερικές συγγένειες, που μπορεί να είναι πολύ μακρινές, αλλά δεν παύουν να είναι συγγένειες.


Η Αντζελίνα Τζολί είναι ξαδέλφη της Χίλαρι Κλίντον. Αυτό υποστηρίζει ο Γουίλιαμ Άνταμς Ραιτβίσμερ. Ο βαθμός συγγένειας τους είναι 9α ξαδέλφια και προέρχεται από τον κοινό τους πρόγονο, Ζαν Κιουζόν, ο οποίος πέθανε στο Κεμπέκ του Καναδά το 1718. Η Χίλαρι Κλίντον είναι ακόμα συγγενής με τη Μαντόνα, τη Σελίν Ντιόν και την Αλάνις Μορισέτ.


Οι δύο ντίβες της ποπ είναι 9ες ξαδέλφες, σύμφωνα με ειδικό της New England Historic Genealogical Society. Συνδέονται μέσω ενός ζευγαριού Γάλλων αγροτών που πήγε στο Κεμπέκ το 1600. 


Τζάστιν Μπίμπερ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Σελίν Ντιόν και Αβρίλ Λαβίν είναι ξαδέρφια. Συγκεκριμένα, ο Μπίμπερ είναι 10ος ξάδελφος με τη Σελίν Ντιόν με κοινό πρόγονο έναν Γάλλο μετανάστη Ζακ Βεζίνα και τη γυναίκα του, Μαρί Μπουασόν, που γεννήθηκαν στη Γαλλία αρχές του 1600. Μπίμπερ, Γκόσλινγκ και Λαβίν έχουν κοινό πρόγονο τον Μάθουριν Ρόι και την Μαργκερίτ Μπίρ, ένα ζευγάρι που γεννήθηκε στη Γαλλία αρχές του 1600. Ο Γκόσλινγκ και ο Μπίμπερ είναι 11 ξαδέλφια, ενώ ο Μπίμπερ είναι και 12ος ξάδελφος της Αβρίλ Λεβίν.


Η γνωστή παρουσιάστρια Έλεν ντε Τζένερις είναι 15η ξαδέλφη της Κέιτ Μίντλετον. Τις ενώνει ο Σερ Τόμας Φερφάξ και η Άγκνες Γκασκόν, οι οποίοι έζησαν στην Αγγλία το 1500. Η ντε Τζένερις πάντως ήταν καλεσμένοι στο γάμο της Κέιτ με τον Γουίλιαμ... 


Σύμφωνα με το New England Historic Genealogical Society Ομπάμα και Πιτ είναι 9α ξαδέρφια μέσω του Έντουαρντ Χίκμαν από τη Βιρτζίνια που πέθανε το 1769. Ο Ομπάμα έχει κι άλλο διάσημο ξάδερφο, τον Τζορτζ Μπους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο