11 Ιουν 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΑΡΩ ΚΟΝΤΟΥ: «Ήξερα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί από 21 ετών»

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι από την ηλικία των 21 ετών γνώριζε καλά πως δεν μπορούσε να κάνει παιδί ενώ παραδέχτηκε...
ότι δεν της έλειψε ένα παιδάκι αφού δεν είχε τον χρόνο να το μεγαλώσει σωστά και να αφοσιωθεί σε αυτό όπως θα έπρεπε

Επίσης η κυρία Κοντού αναφέρθηκε και στη συζήτηση που είχε ο κύριος Αρναούτογλου σε άλλη εκπομπή με τον Κώστα Κούντο -τραγουδιστή και παίκτη ριάλιτι του παρελθόντος- αλλά και τη συμμετοχή του σε gay καλλιστεία.


Πιο συγκεκριμένα

«Εκανες ένα φάουλ προ ημερών» του είπε και συνέχισε: «Ησουν κάπως περίεργος σε κάτι ερωτήσεις που έκανες σε έναν τραγουδιστή που καθόταν εδώ, ότι πήγε σε μια εκδήλωση των gay και ρωτούσες αν είναι gay. Είναι κακό που πήγε σε gay καλλιστεία; Και επειδή δεν ήταν gay; Εσένα αν σου πουν να παρουσιάσεις μια τεράστια επίδειξη μόδας από gay σχεδιαστή, gay μοντέλα, δεν θα πας; Ετσι όπως το παρουσίασες εκείνο το βράδυ, δεν ήταν καλό. Ήταν λιγάκι σαν να έχεις άποψη…».

Ενώ συνε΄χισε λέγοντας: «Νομίζω πως δεν πρέπει να συζητάμε καν για τους gay. Υπάρχουν gay στη ζωή μας, υπήρχαν και θα υπάρχουν. Και τι έγινε; Εκεί έχουμε μείνει; Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Δεν βρίσκω ότι πρέπει να το συζητάμε καν. Ο καθένας έχει δικαίωμα να είναι αυτό που του αρέσει, αρκεί να μην ενοχλεί κανένα. Είναι πανέξυπνοι, είναι ευγενέστατοι και αυτοί που έχουν ξεπεράσει αυτό το πράγμα και το δέχονται, είναι πολύ πετυχημένοι άνθρωποι. Και είναι σε ισορροπία με τον εαυτό τους, είναι πολύ μεγάλο πράγμα αυτό…».

Δείτε απόσπασμα από την εκπομπή

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο